Re: FMy

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Re: FMy

Post autor: Sammyy » 09 maja 2011, 18:45

MazurXIII pisze:Witamy na Ziemii To miłe,że SI stara się z roku na rok zrobić swój produkt bardziej realnym.
Mimo wszystko nie każdy zawodnik którego się chce u siebie powinien żądać pensji w granicach 6-8 mln. na sezon, szczególnie jeśli to jest np. junior (taki Hazard właśnie oczekuje 140 tyś. na tydzień.) Zdecydowana przesada jak dla mnie.
Salas11 pisze:Nic nie poprawili w tym kierunku?
Ja we wcześniejszych wersji takich sytuacji nie miałem, czasami nawet potrafił zawodnik mieć 3-4 strzały z czego 2-3 bramki, a teraz taki Vucinic, Totti, Borriello czy Cardozo potrafią mieć 7+ strzałów w meczu (z czego ze 3 sam na sam) i nie dość że nie mieć gola to ani razu nie trafić w światło bramki. Próbowałem 2-3 ustawień różnych, każdy po 7-10 meczy i wielkiej różnicy nie odnotowałem. Denerwujące w cholerę, dobrze że chociaż więcej bramek po wolnych pada.
Salas11 pisze:Coś nowego Zdarza się co prawda, że jakiś banan wciśnie mi bramkę mając jedną sytuację na krzyż przez cały mecz, ale na pewno nie jest to notoryczne
Mam 12 bramek straconych w lidze, straciłem je w 11 spotkaniach, zwykle z jakimś Lecce czy inną Bologną, zawsze po pojedynczej akcji i zwykle po klepaniu w stylu Barcy :lol:
Salas11 pisze:A jak tam Sammyy silnik 3D? Poprawili coś w rozgrywce, czy dalej te same schematy i drętwi piłkarze?
Wygląda to ładnie w sumie, ale ja wolę jednak kulki oglądać ;)

Wróć do „Hyde Park”