Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 31

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 kwie 2005, 9:47

Przeciez wiadomo ze na prawej obronie zagra J.Zanetti. Natomiast na lewej najprawdopodobniej tak jak w ostatnim meczu Ze Maria

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 20 kwie 2005, 10:17

serek408 pisze:Przeciez wiadomo ze na prawej obronie zagra J.Zanetti. Natomiast na lewej najprawdopodobniej tak jak w ostatnim meczu Ze Maria
Hmmmm myslalem ze ostatnio na lewej obronie grał FAVALLI a ZE MARIA na prawej obronie a J. ZANETTI na praewj pomocy ??? Czy jestem w bledzie - wydasje mi sie ze nie bo zapamietalem ze cala linia pomocy byla argentynska ostatnio :) czyli pd lewej licząc - Killy, Veron, Cambiasso i J. Zanetti wlasnie :)

Niech mnie ktos poprawi jak zle mówię ;)

Forza Inter !!!

Dzis stawiam na 2:1 :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 kwie 2005, 11:07

Nie bede cie poprawial bo mowisz dobrze 8)

Tylko ze moj wybor jest jednak uzasadniowny. Inter Mediolan sprowadzil Marcelo Ze Marie z tylko jedengo powodu. Ten koles mial w taktym sezonie neajwiecej dosrdokkowan w SerieA grajac jeszcze w Perugi. Javier Zanetti i dozuca prawie wcale ale potrafi ie wlaczyc wiec niech gra na prawej obronie jak zwykle. Ze Maria na prawej bo on jest prawo nozny wiec czemu mialby grac na lewej ?? Na lewej zawsze gr Favalli ale gra slabo ...

Juve bedzie bardzo umotywwane przez ostatnia porazke w CL i bedzie chcialo pokazac ze nikogo sie eni boi... Miejmy najdzieje ze Mancini jakos poustawia druzyne zeby to wszystko mialo rece i nogi :P

pozdro

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 kwie 2005, 14:48

To cos mi sie pomieszalo :P

Niewazne kto , wazne zwyciestwo :!:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 kwie 2005, 16:04

1. Juventus 31 70 55 - 21
2. AC Milan 31 67 51 - 20
3. Inter 31 56 56 - 35
4. Sampdoria 31 51 33 - 23
5. Udinese 31 49 46 - 33
6. US Palermo 31 47 36 - 31

Mamy jedenascie punktow straty do AC Milanu i 14 do Turynskiego Juventusu :roll:

Meczy w sezonie jest 38 wiec pozostalo nam jeszcze 7 (21 pkt do zdobycia) mozemy miec zatem 88 pkt na koniec sezonu i jeszcze nie wszystko stracone :wink:

Wiadome ze Juve i Milan nie beda tak seryjnie przegrywac, ale te 10 pkt mozemy nadrobic :P Jezli teraz wygramy a Milan przegra to do Juve juz bedzie 11 a do Milanu 8 :wink: Mozemy jeszcze wyjsc z twarza z tegorocznego Calcio - trzeba tylko wziac sie w garsc i wygrac reszte meczy, ktora nam pozostala, Milan bedzie jeszcze walczyl w Lidze Mistrzow i na pewno lekko im nie bedzie renegerowac sily i mozemy wtedy uderzyc. Jak Mancio pomysli to jeszcze mozemy miec 2 miejsce a nawet SCUDETTO :D:D:D:D:

Wiem ze to tylko wyliczenia, ale nie mozna sie poddawac a wszyscy juz sie pogodzili z porazka :roll:

pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 kwie 2005, 16:11

Nie bedzie pisał Forza itd...... bo trzeba liczyś na siebie a nie na innych.
Mam nadzieje że moja piłkarska sznuta mnie nie zawiedzie. :D

Oczywiście Życze Chłopaki powodzania :) Najwazniejsze jednak dla mnie 3 pkt. z Chievo a wygrana Inter bedzie tylko miła niespodzinaka od wroge nr. 1 hehe Nie no bez przesady. Ale ten mecz jest chyba najważniejszy z tych co pozostał dla Inter już nie chodzi o pkt. puchary - pozycje w tabeli czy Milan tylko "Twarz i Honor" no i wygranie jak by nie patrzeć "wojny".

POWODZENIA -- ALE I TAK **FORZA MILAN** hehe Umniesz liczyć ?? Licz na siebie !!!

Inter nie przegral w lidze na wyjazdzie od roku chyba i sadze że utrzyma tą passe :D Ale jak bedzie 20:30 ja myślami i tak bedzie na San Siro :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 kwie 2005, 16:17

No to teraz najnowsza widomosc ...

Władze Interu Mediolan maja zamiar udostepnic na transfery 80 mln Euro :!: :!: :!: :!:

Dzieki tym funduszom bedzie mozliwe zrealizowanie transferow o jakich marzylismy :D:D:D

Boje sie tylko jednego, ze kupia za te kase Vucinica, Di Vaio, Taddeiego, Perruzziego i nic juz nie zostanie :roll:

Jak dla mnie to priorytetami sa

:arrow: Sciagniecie spowrotem Kallona (mamy jeszcze 50% karty)
:arrow: Transfer Evry
:arrow: Kupno Vincenta Kompanego
:arrow: Sebastian Frey
:arrow: Marc Van Bommel
:arrow: Ze Roberto

Tych dwoch moznaby sciagnac za darmoche :!: :!: :!:

A na reszte na pewno wystarczy kasy i jezcze zostanie na oplacanie tych pilkarzy przez kolejne tysiaclecie :P::P

Moratti nie zawiedz nas :!: :!: :!: :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 kwie 2005, 16:33

RoRo A pewny jesteś że to jest Bodżet na "transfery" czy tylko budżet klubowy ?? Bo Pamietaj że Morrati juz w sytczniu obiecał 90 banie na transfery i co było ??

A ostatnio widziałem gdzieć że Agnieszka napisała że Kallon moze wrócic do serie A ale do Laio i tak też napisała że nie ma Inter połowy karty tylko sprzedał go definitywnie za 5 baniek .... Także mała redukcja planów :D A co do Ze Roberto i Van Bommela to wiesz ja tek jak z kazdym kto ma noby zawitac do serie A Czyli ?? CHCĄ NIBY WSZYSCY [tu akurat [niby :D ] Milan - Juve - Inter -Roma.]

Ale taki mecz dzisiaj a Wy o transferach miśliscie ?? No co Wy ?? Trykory na siebie i doping !!! hehe To tak jak by z dzień derbów mówić czy Toldo zastanie ale bo czy Crespo zostanie ?? Nie no chyba nie czas teraz ??

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8788
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 kwie 2005, 16:34

*_For_zaza_Milan_* pisze: RoRo A pewny jesteś że to jest Bodżet na "transfery" czy tylko budżet klubowy ?? Bo Pamietaj że Morrati juz w sytczniu obiecał 90 banie na transfery i co było ??
moze nie jestem RoRo, ale odpowiem :

tak - te 80mln jest przeznaczone tylko na transfery, Moratti to wczoraj oglosil :)

pozdro

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 kwie 2005, 16:40

cloner pisze:
*_For_zaza_Milan_* pisze: RoRo A pewny jesteś że to jest Bodżet na "transfery" czy tylko budżet klubowy ?? Bo Pamietaj że Morrati juz w sytczniu obiecał 90 banie na transfery i co było ??
moze nie jestem RoRo, ale odpowiem :

tak - te 80mln jest przeznaczone tylko na transfery, Moratti to wczoraj oglosil :)

pozdro
Nie moze, ale na pewno nie jestes RoRo, jestes Cloner :wink: :wink: :wink:
Nie, no myslalem ze mamy pol karty Kallona :roll: :roll: Tak to inaczej sie cala sprawa przedstawia, ale i tak chcialbym jego powrotu (wogle czemu oni go sprzedali ?? )

No Van Bommela chca wszyscy, le mam nadzieje ze jakby juz do Interu zawital :twisted: to zeby dal sobie rade w SerieA bo jednak Eredivisie to nie Calcio :roll:

ahh jak pomysle o tych 80 mln to LOL :D:D:D

Co do tych derbow to Inter gra niestety w okrojonym skladzie i po zmiazdzeniu Lecce przez stara dame jestem pelen obaw co do meczu, ale wierze w zwyciestwo :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 kwie 2005, 17:00

Mysle , ze to bedzie troche mniej niz 80 mln. Zreszta ostatnio prezesi cos chetnie mowia o kasie na transfery. Najpierw Perez oglosil ze ma wydac ponad 100 mln. Niedawno dzialacze Juve poinformowali o udostepnieniu 60 mln. Pewnie Milan , Man.U. czy Chelsea tez nie beda oszczedzac w lecie . Czyzby powrot do pamietnych lat 2000/2001 :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 kwie 2005, 17:19

Czyli uważacie ze jest to "Budzet transferowy " hmm ?? To jest otyle ciekawe bo Eurosport 2 news podał wczoraj czy przedwczoraj że Inter powiększył Budzet o kwote "X" [bo nie pamietam jaja to byla kwota] I tak pisało ze jest to "Budżet Klubowy" czyli taki co obejmuje wszystko.....

To może było by normalka ale Eurosport podaje z rególy oficjalne wiadomości czyli słowo "transferowy" by nie znikło ...

Zobaczymy --- Serek co z gadanie prezydentów bedzie bo wiesz sezon jeszcze trwa i Perez mówił o 100 bańkach by "kibiców zwerbować po klapie wLM i La Lidze" ale mówił też ze nie ma szans na mistrza teraz zmiania zdanie to tak samo moze być w tymi 100 bankami..

Pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”