Z innej beczki
http://www.atleticopoland.com/news/Luis ... jacji-1121

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 maja 2011, 13:18
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 maja 2011, 13:43
Patrz na pozytywy. Dziś dowiedzieliśmy się żeDr.Football1 pisze:Pozartowalismy z Salasem o Arabach i Morattim,a tu off na dwie strony![]()
Chyba sobie to oprawię i powieszę na ścianie, tak mi się spodobałointer nie rozni sie absolutnie NICZYM od chelsea i citizens.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 maja 2011, 14:12
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 maja 2011, 14:19
Wiesz, nie siędzę w Primera Division na tyle, by pewne fakty, które dla fana tej ligi z wiadomych względów są bardziej oczywiste łapać w lot. Jeśli jednak w tej teorii jest większa niż przypuszczałem jeszcze 10 minut temu doza prawdopodobieństwa, tym bardziej jestem rad iż udało mi się to w miarę sprawnie wydedukowaćMentor pisze:Nie wymyśliłeś niczego nowego SalasZaryzykowałbym wręcz stwierdzenie, że taki wariant jest prawdopodobny i nie trzeba było wiele pomyślunku, aby na to wpaść
Wielu kibiców Barcelony już od pewnego czasu traktuje takie rozwiązanie jako naturalną kolej rzeczy.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 maja 2011, 14:45
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 maja 2011, 14:52
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 16 maja 2011, 14:58
Najbardziej na tych bordowo-granatowych, ktorzy wszedzie widza wplyw MouMentor pisze: Będąc złośliwym napisałbym, że Mourinho w Interze już nie ma, ale jego wpływ na niektóre kibicowskie umysłu wciąż istnieje.
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 maja 2011, 14:59
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 16 maja 2011, 17:09
mzatlanta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 maja 2011, 19:36
Życzę Lucho jak najlepiej gdziekolwiek by nie trafił i wcale nie musi zaraz wracać do Barcelony. Niech mu się wiedzie po prostuDr.Football1 pisze:To ja mam nadzieje,ze Luis zrobi kawal dobrej roboty na Calderon,a Wy w tym czasie wyszkolicie sobie jakiegos nowego Pepa w Barcelonie B
Za fcblog.pl"Chciałbym któregoś dnia poprowadzić Barçę. Wciąż mam serce w kolorach blaugrana" - świeżo upieczony mistrz Holandii, Frank de Boer na antenie Caden COPE.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Futbolski » 18 maja 2011, 8:58
Już nowi się szkolą: Oscar Garcia, były gracz Barcelony z lat 90., obecnie efektywny trener jednej z kadr młodzików; to samo Sergi Barjuan, były gracz, świetny lewy obrońca, też ma już na swoim koncie sukcesy z juniorami. Do tego dochodzą Holendrzy, np. Frank de Boer, który zdobył właśnie mistrzostwo Holandii (choć on raczej w przyszłym kontekście pierwszego zespołu; A); na horyzoncie jest jeszcze Phillip Cocu (być może przejmie Barcelonę B właśnie on). Prócz tego, na siłę, można by wymienić nazwisko Alberta Ferrera, trenera Vitesse. No i zostają trenerzy już znani, choć niekoniecznie związani z Barcą, np. Marco van Basten, ale wiadomo, on by przyszedł tylko jako trener pierwszej ekipy. No ale reasumując, FC Barcelona ma potencjalnych kandydatów na ławkę rezerw, jak i na ławkę drużyny A.Dr.Football1 pisze:To ja mam nadzieje,ze Luis zrobi kawal dobrej roboty na Calderon,a Wy w tym czasie wyszkolicie sobie jakiegos nowego Pepa w Barcelonie B
Futbolski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 18 maja 2011, 9:39
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Futbolski » 18 maja 2011, 9:46
Futbolski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 maja 2011, 13:23
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 19 maja 2011, 15:30
mzatlanta
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin