Jeśli zaś chodzi o Suareza, to jestem przekonany, że Luis miałby w tej chwili miejsce w wyjściowej jedenastce każdej drużyny w Premier League. Prawdę mówiąc na początku obawiałem się, że Urugwajczyk może mieć problem z przystosowaniem się do gry w lidze angielskiej, ale jak widać zupełnie niesłusznie. Luis kapitalnie się przystosował do wymogów panujących w Premier League i z miejsca stał się gwiazdą ligi. Może nie strzela bramek w każdym meczu, ale jego wkład w grę Liverpoolu Kenny'ego jest ogromny. Wypracowuje mnóstwo sytuacji bramkowych, potrafi utrzymać drużynę przy piłce, minąć kilku rywali, zagrać dokładną piłkę, uderzyć z wolnego (oprócz Gerrarda i Aurelio raczej specjalistów od wolnych w Liverpoolu nie było), a to wciąż początku tego, co może dać Liverpoolowi.
Pamiętacie kto to napisał?Takiego napastnika? Niech mi ktoś wymieni 5 dobrych drużyn przeciwko którym Suarez zagrał dobry mecz i strzelił bramke nie z karnego.
Jak czytam forum Liverpoolu to zatsnawiam sie czy nie kupiliscie Teveza.Jakis silny znakomicie techniczny waleczny napastnik
Już sie nie mogę doczekać jak bedzie się wywracał przy jazdym kontakcie z rywalem.Doskonale ze przeszedł do Prem, ta liga udowodni jak słabym jest grajkiem.