Włochy - Transfery (zbiorczy)

Uchi_UfFy

Post autor: Uchi_UfFy » 20 kwie 2005, 16:25

Powiem Ci, że rozwiązanie, że Juve da kogoś za mniejszą gotówkę bardziej mi pasuje.Taki Nonda przed kontuzją był kimś w Ligue 1, a Mutu w Serie A czuje się jak ryba w wodzie.W sumie masz rację, Gila nie jest do pozyskania "w walce" z innymi zespołami.Roma nie dysponuje takimi pieniędzmy jak Milan, Juventus, Inter.Czyli powiedzmy jestem tak :).Ale znam skąpstwo Juve, i nie ma co się spodziewać kokosów :). Widziałem gdzieś news, że znów potwierdza się pozostanie Chivu.

Mówiłeś o Carraciollo...W okienku zimowym głośno było o Rodrgigo Tadei z Sieny.Już był prawie zaklepany ale coś nie wyszło.Było by to "oficjalne" lewe skrzydło.

Mancini już wybuchnął talentem, w tamtym sezonie :).Dostał jakieś tam wyróżnienie, juz nawet dokładnie nie pamiętam :wink:.Chyba zaczyna nabierać kompleksu Romy, czyli co 2 sezon w kratkę.Cieszy mnie, że De Rossi jest już podstawowym zawodnikiem reprezentacji.Czekam jeszcze na Mexesa, który będzie mam nadzieje następcą Waltera Samuela.Maxwell z tego co widziałem gra na dwóch flankach.Więc sam nie wiem.Czasami gra na lewej i czasem na prawej, w tym wypadku to tylko jego plus :).

Pozdrawiam Zazę :).

Wróć do „Włochy”