Czy ty sobie kpisz? Kto coś takiego pisał, w którym momencie? Pytam ggdzie i kiedy w jakim fragmencie ktokolwiek próbował udowodnić, że odejście Ronaldo świadczyło o naszej potędze?! Wiekszej bzudry, kłamsta i insynuacja dawno tu nie czytałem. Maniupulacja godna panów z Czerskiej.Ale co ja tam będę produkował się dla ludzi,którzy nawet z faktu zamiany najlepszej drużyny w Anglii na ówcześniejszego średniaka europejskiego przez ich główną gwiazdę zrobią dowód na potęgę ich klubu...
To TY na siłe próbujesz przedstawic, że odejście Ronaldo rzekomo ma o czymś świadczy nie wiem sam o czym, o tym, że nie jesteśmy wielkim klubem czy nie wiem co. A świadczy o gównie, Ronaldo od małego marzył o grze w La liga i to marzenie spełnił, ba jego cała rodzina chciała zeby tam trafił. Średniak europejski, rozumiem że nawiązanie do mojego nazwania tak Milanu tylko to jest kula w płot. Dlaczego? to, ze Realowi nie wiodło się w Europie to był splot paru okoliczności, ale to był klub który dopiero co zdobył 2 razy z rzędu Majstra w swojej silnej lidze, a nie słabnącej jak Calcio. Dwa pewne było, że ten klub prędzej czy później wróci na szczyt, bo wykonywał potęzne ruchy transferowe wyciągając najlepszych grajków z czołowych klubów z Anglii i Włoch jak Kaka czy Xabi Alonso, a to już wiele mówi o jego renomie i pozycji, ze mimo pasma niepowodzeń w LM, klub był w stanie wyciągnać grajków z Mistrza i ViceMistrza Anglii i największą gwiazdę ligi włoskiej.
Tak więc pisanie, że Real to był jakiś tam średniak, który wyrwał nam najlepszego gracza to po prostu absurd i to wszystko w tym temacie.
To jest bzdura, ale na temat Bułgara nie ma co z Tobą dyskutować.Co do Berby - sorry,ale jedno udane pół roku na 3 lata za 35 baniek to trochę z mało...
Ta od razu dziesiątką.Z Tottenhamem odpadliśmy przede wszystkim przez brak kreacji w pomocy (Cassano nie mógł grać w LM) - mimo to gdyby Robson potrafił się odrobinę bardziej skoncentrować to powieźlibyśmy The Spurs 4-ką na WHL...
Ten dalej swoje, nawet jak dał więcej to co z tego? Ronaldo dał mnóstwo Realowi, a nikt by pewnie go rok temu nie nazywał transferem sezonu. Ale ty po prostu nie możesz pojać tego, że w takiej kategorii jak transfer sezonu nie liczą się tylko to co dany gracz pokazął na boisku, ale jego status zanim trafił do danego klubu, jego cena, rozpoznawalnośc itd. No ale co mi tam i tak zaraz znowu wbijesz tutaj i zacznie przedstawiać osiągniecia Zlatana w tym sezonieCała dyskusja rozbiła się o transfer sezonu - IMHO Zlatan Milanowi dał więcej,niż jakiś tam nieopierzone sombrero MU