Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 577

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 maja 2011, 17:46

Dean jak widze w formie:D
Black dostaje wolnu po faulu na zawodniku ktory...był na spalonym a boczny to sygnalizowal :mrgreen: no chyba ze zle widzialem.Wolny Adama mistrzostwo, niech wsina jeszcze jedna i sie utrzymaja bo zagrali najlapesza 1 polowe ze wszystkich druzyn na OT w tym sezonie

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 maja 2011, 19:05

Ma ktoś link do celebracji mistrzostwa?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 maja 2011, 22:52

Morrow pisze:Plota. Podobno jakaś podrzędna gwiazdka Big Brothera miała romans z żonatym piłkarzem i było 3 podejrzanych, Giggs miał być jednym z nich, były jakieś aspekty prawne, niekorzystne dla tej laski i dlatego o sprawie jest cicho. Jakoś ciężko wyobrazić mi sobie Giggsa uczestniczącego w czymś takim.

A ta laska to Imogen Thomas (niezła )
dalej uważasz, że plota ?
Giggs na starość jeszcze w parlamencie się znalazł :P ciekawe czy z tego też będzie jakiś wielki skandal, czy raczej sprawa przycichnie.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 maja 2011, 23:43

Pewnie coś było na rzeczy ale mnie to jakoś nie interesuje. Nie pasuje mi to do wizerunku Giggsa ale nie znam go osobiście i nie interesuje mnie co robi w swoim prywatnym czasie. Skupiam się na tym co prezentuje na boisku. Jak w finale zagra zajebiście i wygramy to jak dla mnie będzie mógł się przespać nawet z Eltonem Johnem ;)

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2457

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 24 maja 2011, 8:38

Morrow pisze:Pewnie coś było na rzeczy ale mnie to jakoś nie interesuje. Nie pasuje mi to do wizerunku Giggsa ale nie znam go osobiście i nie interesuje mnie co robi w swoim prywatnym czasie. Skupiam się na tym co prezentuje na boisku. Jak w finale zagra zajebiście i wygramy to jak dla mnie będzie mógł się przespać nawet z Eltonem Johnem ;)
Ciekawe czy gdyby tak zrobił Messi też byś tak mówił że cię nie obchodzi z kim śpi ;> ale to tylko gdybanie.
Skoro rak zrobił to gorzej niż źle z jego strony i zachował się jak bydło. Legenda legendą ale już nie będzie na jednym poziomie z Maldinim i podobnymi. Ale to tylko moja opinia.
A besztajcie mnie ile chcecie.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 maja 2011, 9:06

Pewnie, że miałbym to w dupie. Czemu miałbym krytykować Messiego gdyby okazało się, że sypia z prostytutkami? To sprawia, że jest gorszym piłkarzem? Że nie szanuje Barcelony? Mam gdzieś z kim śpi Messi, Ronaldo czy Rooney. Dla mnie to nie są autorytety poza boiskiem, życie prywatne to ich sprawa, dla mnie liczy się co prezentują na boisku i jak zachowują się w stosunku do klubu. Zdrada, o ile do takowej doszło oczywiście chwały Giggsowi nie przyniesie ale dopóki nie będzie to miało wpływu na jego grę nic mnie nie obchodzi. Nie będzie na jednym poziomie z Maldinim? Bo być może spał z jakąś siksą? A co to ma do rzeczy w aspekcie legendy futbolu?

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 24 maja 2011, 17:42

Kto ciekawy może dzisiaj zagrać w ekipie United? Słyszałem że będzie Beckham. Może jeszcze kilka starych twarzy?:)

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 24 maja 2011, 18:31

Butt , Phil Neville , a ze Scholesy i Giggsy to wiadomo . Reszta prawdopodobnie aktualny skład (?) . Nie cieszy mnie to zupełnie . Raz , że jestesmy przed finałem i takie mecze nie maja za bardzo sensu o takiej porze . Dwa , że i Juve przyjedzie w obecnym zestawieniu. Bardziej liczyłem na mecz oldbojów - Iuliano , Montero , Pesotto , Conte , Di Livio , Inzaghi , Zidane , Desząp . U nas Irwin , Pallister i inni którzy mieli okazje uczestniczyc we wspanialych starciach pod koniec XX wieku . A tak to ... no taka lipa troszke jak dla mnie .

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 maja 2011, 18:45

Nicky Butt, Phil Neville, Paul Scholes, Ryan Giggs, gdzieś czytałem o Cantonie i Schmeichelu, ale co do tych nazwisk nie mam pewności. Pewnie jeszcze paru Diabłów z końca lat 90 wpadnie.

E: Spóźniłem się. Do usunięcia

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 24 maja 2011, 19:48

Kuszczak, G Neville, O Shea, Brown, P Neville, Beckham, Butt, Scholes, Giggs, Rooney, Owen

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2263
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 24 maja 2011, 20:00

Będzie mecz gdzieś w TV ?

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 24 maja 2011, 20:07

Dopóki nie zablokują próbuj tu

http://streamhub.tv/

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 24 maja 2011, 20:33

Jakie są składy na dzisiejszy mecz towarzyski?

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 maja 2011, 20:43

red85 pisze:Klub potwierdził - De Gea w United.
Gdzie? Na głównej nic nie widzę. Słyszałem, że komentatorzy podczas meczu coś tam mówili ale nie widziałem oficjalnej wiadomości. Skąd to info?

Składy:

Storari, Motta, Chiellini, Melo, Del Piero (c), Aquilani, Barzagli, Toni, Pepe, Krasic, De Ceglie. Subs: Buffon, Salihamidzic, Traore, Martinez, Giandonato, Boniperti, Sorensen, Manniger, Marchisio, Bonucci, Matri.

Kuszczak; G.Neville (c), Brown, O'Shea, P.Neville; Beckham, Scholes, Butt, Giggs; Rooney, Owen. Subs: Anderson, Fabio, Evans, Obertan, Wootton, Bebe, Gill, Smalling, Rafael, Fletcher, Gibson, Lindegaard.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”