Tak mi się zdawało patrząc na to, co jest w kilku ostatnich postach.Kto tu napisal, ze chodzilo o slub....?
To akurat prawda.To JA napisalem, ze zeslalbym go juz po tym jak zrobil sobie slub podczas sezonu/kolejki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 maja 2011, 17:15
Tak mi się zdawało patrząc na to, co jest w kilku ostatnich postach.Kto tu napisal, ze chodzilo o slub....?
To akurat prawda.To JA napisalem, ze zeslalbym go juz po tym jak zrobil sobie slub podczas sezonu/kolejki
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 maja 2011, 18:58
Hm..Rozumiem że PZPN czeka na utrzymanie CracoviiKomisja Odwoławcza ds. Licencji Klubowych na dzisiejszym posiedzeniu rozpatrzyła odwołania pięciu klubów. Licencję na grę w Ekstraklasie w kolejnym sezonie rozgrywkowym otrzymały: Polonia Warszawa, Jagiellonia Białystok (z nadzorem infrastrukturalnym), Lechia Gdańsk, Śląsk Wrocław i Ruch Chorzów (z nadzorem finansowym) - informuje Polski Związek Piłki Nożnej.
Komisja odroczyła wydanie decyzji w sprawie przyznania licencji Polonii Bytom i Górnikowi Zabrze. Do wtorku kluby zostały zobowiązane do uzupełnienia wymaganej dokumentacji.
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 27 maja 2011, 19:11
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 maja 2011, 19:15
Tego nie da sie zaplanowacJakby żona mu rodziła w dzień kolejki ligowej i nie przyszedł by na mecz to wg ciebie tez jest nieprofesjonalne ?
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 27 maja 2011, 19:18
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 maja 2011, 19:20
czeher
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 maja 2011, 19:37
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 maja 2011, 19:38
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 maja 2011, 19:41
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-n ... omosc.htmlW lecie, gdy pauzować będzie Bundesliga, Lukas i Monika urządzą ogromne wesele - najprawdopodobniej w Polsce, gdzie oboje się urodzili. Para ma już potomka, syn Louis przyszedł na świat w kwietniu 2008 roku.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 maja 2011, 19:52
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 27 maja 2011, 21:05
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 27 maja 2011, 21:13
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 27 maja 2011, 21:38
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 maja 2011, 21:45
Piłkarze mają inne zasady urlopu od innych pracowników.Ha wszystko zależy od szczegółów kontraktu i zakładam , że ma tam wpisany urlop. Czy lekarz tez nie powinien brac ślubu w sobotę bo musi mieć dyżur ?
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio