Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 34

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 21 kwie 2005, 1:55

Liczka tez mi nie pasuje, W calej rundzie jesiennej tylko 2 remisy a za kadencji Liczki na 4 mecze (w lidze) 3 zremisowal...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2193
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 kwie 2005, 10:12

Szkoda, że Wisła w rundzie jesiennej zdobyła taką wielką przewagę. Mogłoby być teraz o wiele ciekawiej [chociaż i tak nie ma co narzekać ;)].

Właśnie trzeba zauważyć, że w końcówce Wisła skupiła się na obronie [ściągnięcie napastnika, wpuszczenie obrońcy] i pilnowaniu remisu.
To też o czymś świadczy :roll:

Myślę, że te całe zmiany w Wiśle [już nie chodzi mi o zawodników, a głównie o trenera] przyniosły jedynie szkodę...

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 21 kwie 2005, 11:04

ma cupiał to czego chciał...niech teraz nienarzeka, tylko liczke odsunie od zespolu i na trenera wsadzi ponownie Kasperczaka...i niech go przeprosi na początek... pamietajmy ze Kasperczak nie jest zwolniony...

co do zmian...niemiał napastnika 3 to kogo mial wsadzic...a ekwueme to w meczu z bodajze WIT-em to sie potykał o własne nogi i czego od niego wymagać...za kilka lat moze bedzie dobry...

mnie tez zastanawia po kiego wała w podstawowym skladzie byli vidliczka i nikola?? powinni grac kuba i maciek...a liczka sobie robi eksperymenty....

szkoda sytuacji sam na sam Żurawia...Cantoro fuksem zoltej kartki nie dostal, a tak bedzie mogl w niedziele z Amiką zagrac....

pozatym jak widzialem jak gra gornik to pomyslalem: czemu Wisła tak niegra?? co się dzieje?? a jakby mnie kamera wysluchala i liczke pokazali...i od razu wiedzialem co jest grane:P

p.s. kupuje dzisiaj P.S. i patrze....Pavel Nedved na okladce... odwrocilem i czytam ze Szymek;] znow odwrocilem do gory nogami i znow Nedveda widze;] gdyby nie koszulka Trabzonspru to za nic w swiecie bym niepowiedzial ze to Szymek.... dopiero jak sie przyjrzalem normalnie to jednak Szymek:D....i czytam dalej ze sie nim Juve interesuje:D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 kwie 2005, 15:19

*_For_zaza_Milan_* pisze:Piwus mieliśmy podobne marzenie :arrow: FRANEK :arrow: a ten go ściąga i wprowadza obrońce :!:

To już robi sie "nudne" co prawda to też wskazuje na to że liga jest siliniejsza i to powinno cieszyć bo Łączna grała naprawde bez kompleksów. Ale Liczka chyba sm nie wie co chce "zrobić" Teraz Liczna bedzie na wykroku i musi działać bo gadanie że bedzie dobrze ale za ... To już zna każdy kibic.

To już nie chodzi o rozwijanie się polskiej ligi tylko zacieranie się granicy między potentantami, a pionami. Raczej to mu nurkujemy w kierunku ich poziomu, niż oni nas doganiają :evil:.

Inna sprawa, że straciliśmy szacunek i mir jaki mieliśmy za Kaspra. Klubiki już się nas nie boją i przyjeżdzają na Reymonta( :!:) nie prosić o jak najmniejszy wymiar kary, tylko walczyć. Doszło do tego, że grają nie na remis tylko na zwycięstwo z nami. Widać to było w wypowiedziach szczecińskich paprykarzy, którzy przed meczem chcieli remis w najlepszym wypadku a tuż po mówili, że powinni wygrać :roll:.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 kwie 2005, 16:49

Mazi pisze:co do zmian...niemiał napastnika 3 to kogo mial wsadzic...
Wiem, ale po co w takim razie ściągał tego Frankowskiego :roll: :?:
A może byłaby powtórka z rozrywki - czyli gol w samym końcu meczu ;)

Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 21 kwie 2005, 18:49

Wisła potrzebuje większej motywacji do gry , ale co mogą zrobić gdy grupa pościgowa gra jeszcze gorzej niż oni . Dystans jaki traci drugi w tabeli Groclin wynosi 10 punktów , po pierwszej rundzie Wisła miała przewagę 8 punktów nad drugą Legią .
Więc kibice Wisły nie narzekajcie na trenera , Liczka próbuje przebudować drużynę , ma przewagę i może kombinować .
Jeszcze 8 meczy i nikt nie będzie mówił w jakim stylu zostało wywalczone mistrzostwo , a póżniej test prawdy Liczki .

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 21 kwie 2005, 20:02

futbolowa>> dalej napisalem cos podobnego;]

ja jeszcze teraz nic niebede mowil, bo do niedzieli troszke czasu jest...ale jesli styl pozostanie to ja sie naprawde boje...to nie sa zarty juz...Wisłą to Wisła, ale teraz Liczka niech sobie nierobi eksperymentów, bo pamietajcie ze Gramy jeszcze z Legią, Groclinem, Amiką i Cracovią!!! i wcale niejest powiedziane, ze (odpukac) stracimy punty z nimi...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 kwie 2005, 21:17

A ja myślę, że na ekseperymenty jest właśnie czas ostateczny.
Przecież Wisła nie może zrobić kichy reprezentując Polskę w Pucharach Europejskich...
Ja tam rozumiem, że nowy trener nie ma łatwo. Zwłaszcza po odejściu kilku ważnych zawodników... Ale dzięki temu robi się ciekawiej :)

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 22 kwie 2005, 13:59

dla Ciebie ciekawiej... zapomniales dodac...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 22 kwie 2005, 14:40

Liczka jest ewidentnie gorszym trenerem od Kasperczaka. Wisła popełniła przeogromny błąd zwalniając go... Ale za swoje błędy trzeba płacić - w tej sytuacji punktami. ;)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 kwie 2005, 15:49

Z takim trenerem w najlepszej polskiej druzynie o LM mozemy zapomniec. Henio byl nie tylko dobry na lige , ale takze i Europejskie puchary (2 ostatnie odadniecia to glownie wina pilkarzy). Vidlicka - kolejny wielki Czech , ktory nie wiem co robi w Wisle :?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 kwie 2005, 15:56

Mazi pisze:dla Ciebie ciekawiej... zapomniales dodac...
Sądzę, że nie tylko dla mnie.
Chyba dla każdego kto chce, by w sporcie były emocje i walka, a nie jeden klub a potem długo, długo nic...

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 22 kwie 2005, 16:34

tatarata...

Anka>>> a gdzie masz informacje ze Kasperczaka zwolnili?? ...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 kwie 2005, 19:34

Rewelacja...

Ponieważ zawsze nam mało newsów pogodnych, rozweselających tych, co zasmuconych kiepską formą Wisły, to ja dam coś na poprawę humory :?.

Żurawski za wypowiedzi o pracy sędziego podczas meczu z paprykarzami dostał 2 tys, do zapłaty.
Filipiak dostał 1tys za wypowiedz typu "Rozgrzeszam was drodzy kibice na stadionie Jana Pawła II, mocą nadaną mi przez Jude Gang, za zamieszki po meczu z Legią".
Cracovia dostała 3tys, za nieutrzymanie porządku podczas meczu z Zagłębiem. Nieutzrymanie porządku polega na tym, że Jude Gang mający miejsca najdroższe, ma dostęp do wszystkich sektorów, wykorzystał to do spacerku po stadionie i walenia po mordzie wszystkich co się im nie podobała piosenka o pewnej ladacznicy i nie chcieli śpiewać. Pewien 70-latek trafił do szpitala, ale to tylko dla przypomnienia tym, co nie czytali felietonu Pisakka na stronie.

Obrazek

Jedziemy dalej :twisted:. To wcale nie jest tekst dla masochistów 8).

Prawdopodobnie Wisła nie zostanie wpuszczona na Kałużę podczas majowych derbów. Na mecz na Reymonta pasiaki zostały wpuszczone po interwencjach naszych kibiców u zarządu Wisły i negocjacjach z policją (m.in. pamiętny transparent "Derby bez pasiastych dam? Takie derby w dupie mam!" Co większość Cracovii odebrało jako obrazę :roll:). Wtedy to Craxa zobowiązała się udostępnić u siebie z kolei 500 miejsc dla nas...

My, aby wpuścić Legię opóźniliśmy budowę stadionu. Cracovia chce, by wszystkie mecze u siebie do końca tej kolejki odbywały się bez udziału kibiców gości. Tłumaczone jest względami bezpieczeństwa i wśród arugentacji pojawia się takie cudo: "Ze względu na bliskość klubów i barów w których jest sprzedawany alkohol, istnieje niebezpieczeństwo pijanych kibiców na meczu".
Po pierwsze istnieją alkomaty, na które chyba ich stać.
Po drugie każdy przyjezdny kibic pije z fanami Cracovii w okolicznych barach taki zwyczaj. A już jak Wisła gra na Kałuży to 1000 chłopa rzuca się by robić libacje w Cracoviackich barach :roll:...

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 22 kwie 2005, 22:08

radosna nowina:D

Zagłębie Lubin vel postrach czołówki zremisowłąa u siebie z groclinem:D jak Wiśle nieidzie to reszta jakby sie podporządkowuje;] oby tak dalej i wygrana w niedzielę z Amiką:D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”