Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 33

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 20 kwie 2005, 21:51

Jak narazie jest 1:0 dla NeraAzzurich.Bramkę zdobył Cruz w 23 minucie.(59 minuta)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 kwie 2005, 22:33

No i brawo dla Interu !! Wygrali 1-0 ! Niestety Milan tez wygrał i zrównał sie punktami z Juve.

Ciesze sie ze zwycięstwa Interu, ale również nie jestem zadowoliny z porażki Juve, bo był to mecz dwóch moich ulubionych klubów Serie A.

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 20 kwie 2005, 22:38

Gratuluje chlopaki. W celnych strzalach 9-1 dla Juve, ale ta najwazniejsza statystyka na Wasza korzysc. Trudno mi napisac czego zabraklo? Szczescia? Dokladnosci? pewnie kazdego po trochu. Trudno :( Czekam na nastepne mecze. Pozdrawiam

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 20 kwie 2005, 22:40

Wiem, że Cruz miał szanse na 2:0, ale nie wykorzystał...czy były jakieś inne "dobre okazje" ? Dla kogo ?

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 20 kwie 2005, 22:49

no teraz milanisci moga na nasze rece skladac podziekowania, w koncu dzieki Interowi dogonili Juventus :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 kwie 2005, 22:57

CREEK = NO TO DZIĘKUJEMY !!!

ZNOWU PUNKTY DLA NAS BEZELE KOCHANA !!! WIEDZIAŁEM ZE TAK BEDZIE ROMA MNIE ZAWIODŁA I TRACE 100 - TRUDNO BEDZIE ROMA WYGRYWAC NA PEWNO - ALE NIE MA TO JAK FAZA PO KOLEJCE !!!! WIELKI YO DLA WAS !!! OD BEZELE SKŁAD :d

Milan wygrawa Inter wygrywa i Mediolan sie cieszy. Wielkie Yo dla was koledy z miedzy !!!

**FORZA GRANDE MILAN**

Cruz - jedno pudło ?? ale czemu lob mu w głowe wszedł mógł ciągnąć i było by dwa zero. Ale wiecie zwyciesców sie nie ocenia !!

POZDRO !!!

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 20 kwie 2005, 23:10

nie ma za co Zaza 8) , a co do pytania Uchi_UfFy to bylo calkiem sporo jeszcze sytuacji zwlaszcza mial je Ibrahimowic ale Toldo byl po prostu fenomenalny 8) nie wiem tylko czego sedzia odgwizdfal faul Karagounisa, pod kkoniec wygladalo to tak jakby czekał az Juventus strzeli gola :?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 kwie 2005, 10:05

No i pieknie, wygralismy 0-1 i mamy jednak te matematyczne szanse na Scudetto. Gdyby teraz Milan przegral to byloby cudownie no, ale nie mozna miec wszystkiego. Trzeba isc dalej i pokonywac kolejnych rywali :D:D:D

Wchodze na oficjalna strone Interu, patrze na RATINGS a tu widze ze wszyscy pilkarze maja bardzo dobre noty. Bobo, Favalli, Ze Maria, KILY, no po prostu olśnienie. Teraz morale sie polepszy i miejmy nadzieje ze Inter kolejnego meczu nie zremisuje :P

Obrazek

Inter mial 21 fauli a Juve 23 :D To byla prawdziwa wojna, prawdziwe DERBY D'Italia. Mimo ze Juve mialo przewage to i tak my zdobylismy bramke. Strzelil niezawodny (w meczach z Juve :lol: ) Julio Cruz.

http://inter.it/aas/partita/mc?IDPARTIT ... OALS&L=en# - Bramka Julio Cruza :wink:

FORZA INTER :!: :!: :!: :!: [/url]

Awatar użytkownika
kubarca
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kubarca » 21 kwie 2005, 10:41

brawo dla Interu...az zal patrzec na to liczbe remisow co maja... bo gdyby chociaz polowe zamienili na zwyciestwa byliby liderami Serie A... no i tylko jedna porazka w sezonie (z Milanem :evil: ) dobrze ze pod koniec sie obudzili, ale nie wiem czy to wogole jakos na nich wplynie... ostatnio Mihajlovic bardzo ostro wypowiedzial sie ze w zesole brakuje ambicji i woli walki... cos w tymmusi byc... niestety

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 21 kwie 2005, 11:58

RoRo pisze:No i pieknie, wygralismy 0-1 i mamy jednak te matematyczne szanse na Scudetto. Gdyby teraz Milan przegral to byloby cudownie no, ale nie mozna miec wszystkiego. Trzeba isc dalej i pokonywac kolejnych rywali :D:D:D

Wchodze na oficjalna strone Interu, patrze na RATINGS a tu widze ze wszyscy pilkarze maja bardzo dobre noty. Bobo, Favalli, Ze Maria, KILY, no po prostu olśnienie. Teraz morale sie polepszy i miejmy nadzieje ze Inter kolejnego meczu nie zremisuje :P

Obrazek

Inter mial 21 fauli a Juve 23 :D To byla prawdziwa wojna, prawdziwe DERBY D'Italia. Mimo ze Juve mialo przewage to i tak my zdobylismy bramke. Strzelil niezawodny (w meczach z Juve :lol: ) Julio Cruz.

http://inter.it/aas/partita/mc?IDPARTIT ... OALS&L=en# - Bramka Julio Cruza :wink:

FORZA INTER :!: :!: :!: :!: [/url]

Ehhh brameczka super - jaka wazna - Cruz udowadnia ze nalezy mu sie miejsce w kadrze na kolejny sezon - podejzewam ze zarabia w przyrownaniu do Vieirego grosze a pociecha z niego kilkakrotnie wieksza :)

Forza Inter !!!!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 kwie 2005, 12:07

Tylko nie zapomnij kolego co Vieri juz zrobil dla Interu .. :roll:

On zarabia 6 mln Euro na sezon poniewaz jakies 2 lata temu albo 3 wymiatal niesamowicie. Byl najlepszym napastnikiem na świecie. Dla Interu strzelal bardzo wazne gole i nalezaloby mu sie wtedy nawet 10 mln rocznie. Teraz Bobo to nei ten sam Bobo, ktory krolowal w klasyfikacji strzelcow SerieA. Strzelil juz coprawda okolo 10 goli w tym sezonie, ale to bardzo malo jak na jego poziom.

Bobo juz nie bedzie taki jak kiedys, i pewnie odejdzie albo zakonczy kariere :cry: Mam nadzieje ze znajdzie sobie klub w ktorym na nowo stanie sie gwiazda i jego kariera pojdzie dalej...

Bobo do boju :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 21 kwie 2005, 13:35

RoRo pisze:Tylko nie zapomnij kolego co Vieri juz zrobil dla Interu .. :roll:

On zarabia 6 mln Euro na sezon poniewaz jakies 2 lata temu albo 3 wymiatal niesamowicie. Byl najlepszym napastnikiem na świecie. Dla Interu strzelal bardzo wazne gole i nalezaloby mu sie wtedy nawet 10 mln rocznie. Teraz Bobo to nei ten sam Bobo, ktory krolowal w klasyfikacji strzelcow SerieA. Strzelil juz coprawda okolo 10 goli w tym sezonie, ale to bardzo malo jak na jego poziom.

Bobo juz nie bedzie taki jak kiedys, i pewnie odejdzie albo zakonczy kariere :cry: Mam nadzieje ze znajdzie sobie klub w ktorym na nowo stanie sie gwiazda i jego kariera pojdzie dalej...

Bobo do boju :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Nie no wiem wiem - Bobo to jeden z moich ulubionych napastników - a co do tego czy nie bedzie jzu gral na wielkim poziomie to mysle ze w Inerze juz nie ale przykladowo w jakims klubie w stylu Atletico wierze ze by odzyskal dawny blask i strzelal duzo goli :)

Forza Inter !!!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 kwie 2005, 13:45

No i widze, że już wiecie o co chodzi. Dla was Vieri, a dla nas Del Piero jest wielki chociaż jest bez formy. TO dzięki tym dwóm graczom ich kluby sięgały po trofea bo to własnie oni byli motorem napędowym Interu i Juventusu. Stracili forme i co z tego? trzeba patrzeć się w przyszłość, a nie myśleć tylko o pieniądzach.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 kwie 2005, 13:58

Tomusmc pisze:No i widze, że już wiecie o co chodzi. Dla was Vieri, a dla nas Del Piero jest wielki chociaż jest bez formy. TO dzięki tym dwóm graczom ich kluby sięgały po trofea bo to własnie oni byli motorem napędowym Interu i Juventusu. Stracili forme i co z tego? trzeba patrzeć się w przyszłość, a nie myśleć tylko o pieniądzach.
Taa, ja pamietam jak Del Piero byl jednym z najskutecznieszych zawodnikow starego kontynentu :wink: Bodajze przez pewnien czas mial najwiecej w historii goli w CL i raz zostal krolem strzelcow tejze imprezy (chyba mial 11 goli ale nie pamietam)

Alex zawsze mi sie kojazyl z pomocnikiem a on keidys byl wspanialym snajperem :D Bobo kiedys w Atletico na 24 mecze 24 bramki :P

Potem w Lazio zamiatal a potem w Inteze to jzu szok co on robil ( po 3, 4 bramki w meczu czasem :P )

Szkdoa ze to juz koniec swietnosci Bobo (Moj ulubiony napadzior, ukochany gracz Interu Mediolan juz nigdy nieebdzie mlody :cry: ), ale fajnei bylo jak gral super. Teraz Mancio go na lawie trzyma a to dla niego katusze ... Wole zeby nie szedl do Romy tylko np Atletico (tam gdzie zaczynal wielkie strzelanie :P )

pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”