Parada Równości - Strona 13

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Parada homoseksualistów

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2011, 16:03

Kamil, dla Ciebie kazdy z odmiennymi pogladami to ignorat.Jestes mistrzem wybiorczych faktów, to co Ci pasuje wklejasz, jak fakty Ci nie pasuje to autor jesy ujowy i pewnie z wyborczej.Powolujac sie na badania Giertycha strzelasz sobie miedzy oczy.Chory psychicznie facet ktory cos pisało dinozaurach i smokach.
Coraz lepsze autorytety, brakuje jeszcze Gorskiego z niezaleznej do kompletu

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 16:07

Powolujac sie na badania Giertycha strzelasz sobie miedzy oczy.Chory psychicznie facet ktory cos pisało dinozaurach i smokach.
Coraz lepsze autorytety, brakuje jeszcze Gorskiego z niezaleznej do kompletu
Ty naprawdę masz problemy z czytaniem ze zrozumienem, w którym momencie ja się powołałem na badania Giertycha? :lol: W którym momencie go uważam za autorytet?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 maja 2011, 16:09

Kamil232 pisze:A wtedy wskazywał konkretne źródła? Teraz wskazuje konkretnie czyż nie?
Konkretnie? Chyba zartujesz. Spojrz na to:
Matt Flening z Departamentu Psychologii Behawioralnej Boston University w swojej pracy udowadnia, że 76% kibiców Manchesteru United przejawia zaburzenia osobowości, które skutkują agresywnym, atawistycznym zachowaniem. Oficjalna strona angielskiego klubu nie skomentowała wyników tych badań.
Masz ochote szukac zrodla? Obalac? Nie klopocz sie.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 maja 2011, 16:10

W 2050 roku ma byc nas 9,2 miliarda na świecie. Słabe to lobby pedalskie :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 maja 2011, 16:13

Ja cos doloze od siebie bo akurat wczoraj jezdzilem sobie po kanalach i trafilem na mtv w pewnym momencie... oczywiscie kanal obligatoryjny nie jest, z racji tego ze stacja to chlam, plastikowy i ogolnie papka. Jednak sa emitowane takie a nie inne programy proklamujace nurt homoseksulany w takim http://www.mtv.pl/shows/swiatowe-super- ... -2-617303/ tudziez innym programie typu My date czy jak tam sie zwie.Mam pytanue do bardziej zorientowanych czy w tego typu polskich odpowiednikach wystepowaly juz polscy homoseksualisci... smieszne to jak sie patrzy i ogolnie zal mi takich ludzi ale kazdy sobie rzepke skrobie. Ogolnie nie przeszkadzaja mi ale smiesza, no coz... nic na to nie poradze - pisze bardziej o gejach bo z lesbijkami mam kontakt i bardzo dobrze sie dogaduje, Geja osobiscie nie znam i jakos nie zamiarzam, stereotypowo kojarzy mi sie z zmanierowanym smiesznym ludkiem (typu geje kreowani w TV Biedron, wielki stylista... itp)
Ostatnio zmieniony 29 maja 2011, 16:15 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 16:14

Napisz wreszcie wprost, wymyślił sobie te wszystkie badania tak?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 maja 2011, 16:19

Kamil232 pisze:
Napisz wreszcie wprost, wymyślił sobie te wszystkie badania tak?
Tego nie wiem chociaz biorac jego renome nalezy sie bardzo mocno nad tym zastanowic. Dlatego nie powinienes podawac niczego co chocby lezalo kolo Giertycha. Fakt faktem ze Ty sam nie wiesz czy nie wymyslil poniewaz nie dotarles ani do autora ani do samej pracy. Nie zapoznales sie z nia. Wierzysz na slowo Giertychowi (sic!)

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 29 maja 2011, 16:26

Babel pisze:W 2050 roku ma byc nas 9,2 miliarda na świecie. Słabe to lobby pedalskie :wink:
Domyślam się, że ten wpis to kolejna inteligencja prowokacja, ale ja głupi człowiek nie mogę zostawić takich bredni bez odpowiedniego komentarza, mimo wszystko. Wiesz drogi Bablu kto się rozmnaża na świecie w najszybszym tempie ? Otóż spieszę z odpowiedzią - muzułmanie, gdzie jak doskonale sobie zdajesz sprawę, homoseksualizm jest surowo karany. Cywilizacja europejska ma w tym momencie ujemny przyrost, nie wliczając oczywiście muzułmanów w Niemczech i Francji. Zapomniałem również o Chińczykach, ale tam jest trzeci świat jeśli chodzi peryferyjne regiony.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2011, 16:27

Ty widze nawet nie wiesz do kogo stronek dajesz linki :? uj z tym zawsze to samo.Propagandowe stronki promujace zycie,powoływanie sie na teksty człowieka od smokow a kazda proba dialogu konczy sie wyzywaniem od lewaczkow i nieumiejacych pisac i czytac,kapitalna wrecz stategia.Zrob sobie podpis ,,ja pisze prawde,oni kłamia,,
Pojde do Kiosku Kupie Fakty i Mity i bede jechał na kosciol, co wtedy usłysze- gazeta antyklerykalna, jak Ty sie znowu powolujesz na strone ktorej teksty chronia zycia to jest wszystko ok.Nie da sie z Toba dyskutowac w tych tematach.Nie uznajesz rozmowy,swoje argumenty uznajesz za switosc a innych starasz sie osmieszyc.Co zrobiles na zbior prac od Chłopaczka?Nic, sory Kamil ale wole z Toba porozmawiac o pilce,bo porozmawiac z Toba o polityce czy o innych rzeczach absolutnie niemozna.

Wysmiewasz wszystkich a przywolujesz teksty faceta ktory twierdzi ze zyły smoki.Doprawdy zdumiewajace

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 16:32

Wierzysz na slowo Giertychowi (sic!)
Nie wydaje mi się, że ktoś powołując się na konkretne badnia tj. wskazujac jego autora tytuł badań, tak że wielu którzy np. mają dostęp do tych publikacji mógłby konkretnie sprawdzić co jest w nich napisane miałby ściemniać, bo narażałby się na kompletną śmieszność. Jakby np. pisał, że w wielu badniach wychodzi tak czy tak, nie podając konkretnych nazwisk i tytułów badań to ok, ale wskazujać na konkretne nazwiska autorów ściemnianie by było kompletnym bezsensem.
Wysmiewasz wszystkich a przywolujesz teksty faceta ktory twierdzi ze zyły smoki.Doprawdy zdumiewajace
Ty widze nawet nie wiesz do kogo stronek dajesz linki
Doprawdy zdumiewające jest to jak nie potrafisz znaleść rożnicy pomiędzy badaniami Giertycha, a badaniami z artykułu Giertycha. Dojdzie to w końcu do Ciebie, że on nie wykonywał tych badań tylko powołuje się na badania konkretnych autorów?
Wskazują na to badania Philipa Johnsona ukazujące, że 80% pedofilów to homoseksualiści (wśród księży aż 90%) (Rzeczpospolita 14.IV.10)
W obronie kardynała Bertone wystąpił Brian W. Clowes z udokumentowanym solidnie artykułem („Homosexuality and the Church crisis” - Homoseksualizm a kryzys w Kościele, The Wanderer 20.V.10). Wykazał on, że wbrew temu, co twierdzą (nie podając źródeł) środowiska gejowskie, poważne badania naukowe dokumentują wyraźny związek molestowania nieletnich ze skłonnością homoseksualną.
O ile wśród całej populacji skłonności homoseksualne ma 2-3%, wśród pedofili ma ją 25-40% (Blanchard R. i in. Archives of Sexual Behavior, 1999, 28(2), 111-127 oraz 2000, 29 (5), 463-478). Wśród badanych 48 homoseksualistów 39 preferowało najmłodsze klasy wieku partnerów (Zebulon A. i in., Archives of Sexual Behavior, 2000, 29(1), 67-73).
Proporcja heteroseksualistów molestujących dzieci jest o wiele mniejsza niż proporcja homoseksualistów (Freund K. i in. Journal of Sex research, 1989 26(1),
Wśród 229 skazanych za molestowanie chłopców 86% określiło siebie jako homoseksualistów (Erickson W.D. i in. Archives of Sexual Behavior 1988, 17(1), 77-86). Z badań wśród nauczycieli USA wynika, że homoseksualiści 90-100 krotnie częściej molestują dzieci niż heteroseksualiści (Dressler J. „Gay teachers”, Rutgers/Camden Law Journal, 1978, 9(3), 399-445).
Widzisz ku*** rożnice czy dalej nie? <sciana>

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 maja 2011, 16:40

Kamil232 pisze:Nie wydaje mi się, że ktoś powołując się na konkretne badnia tj. wskazujac jego autora tytuł badań, tak że wielu którzy np. mają dostęp do tych publikacji mógłby konkretnie sprawdzić co jest w nich napisane miałby ściemniać, bo narażałby się na kompletną śmieszność. Jakby np. pisał, że w wielu badniach wychodzi tak czy tak, nie podając konkretnych nazwisk i tytułów badań to ok, ale wskazujać na konkretne nazwiska autorów ściemnianie by było kompletnym bezsensem.
Powiedz mi jak facet ktory utrzymuje ze ludzie zyli z dinozaurami bo "przecież Polacy zapamiętali smoka wawelskiego" moze sie narazic na jeszcze wieksza smiesznosc?
Dlatego to co on firmuje nalezy 7 razy sprawdzic zanim sie na to powolamy.
Szkoda ze tego nie zrobiles. Wolisz wklejac jak leci.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 16:47

A ty zapewne te wszystkie linki co wkleiłeś to sprawdziłeś? Są konkertne badania masz

Dressler J. „Gay teachers”, Rutgers/Camden Law Journal, 1978, 9(3), 399-445).

Erickson W.D. i in. Archives of Sexual Behavior 1988, 17(1), 77-86

Zebulon A. i in., Archives of Sexual Behavior, 2000, 29(1), 67-73

Blanchard R. i in. Archives of Sexual Behavior, 1999, 28(2), 111-127 oraz 2000, 29 (5), 463-478

Homosexuality and the Church crisis” - Homoseksualizm a kryzys w Kościele, The Wanderer 20.V.10

Ja nie muszę tego sprawdzać bo ja już od dawna mówię, ze wiekszość pedofili to pederaści, wszak gdyby było inaczej to procent molestowanych chłopców byłby dużo mniejszy niż dziewczynek, byłby równie znikomy jak procent pederastów w społeczeństwie który wynosi od 0.5 do 1%. A tak nie jest, więc jest jasna sprawa, skoro jest duży procent molestowania małych chłopców to muszą to robić pedofile pederaści. Logika jest prosta.

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 29 maja 2011, 16:49

Potroluję też trochę tutaj!
http://m.motherjones.com/politics/2011/ ... ris-mooney
Po angielsku, więc do Kamila nie dotrze, ale Chłopaczek może przeczyta i dowie się, że gadki z Kamilem są bezsensowne jak kopanie się z koniem. Dowie się też jak próbować trafiać do ludzi o innych poglądach

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 maja 2011, 16:53

Kamil232 pisze:Ja nie muszę tego sprawdzać
:ok:

To jak chcesz byc podmiotem w dyskusji? Wygooglac cos nie sprawdzic wrzucic niech adwersarz szuka moze znajdzie. A jak nie znajdzie to pewnie lobby homoseksualne? Ty i tak wiesz ze masz racje. Bez czytania bez dociekania.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 29 maja 2011, 16:54

Babel pisze:W 2050 roku ma byc nas 9,2 miliarda na świecie. Słabe to lobby pedalskie :wink:
Ta, tyle ze wymiernym wskaznikiem nie jest tutaj liczba ludnosci, ale dzietnosc, ktora rokrocznie maleje i w 2050 wspolczynnik ten zmaleje o prawie 1/3.
Dodatkowo ten przyrost ludnosci dotyczy przede wszystkim Azji i Afryki, gdzie pedalstwo jest zakazane i surowo karane badz nie funkcjonuje jako odrebna tozsamosc kulturowa. Powinienes wiedziec, ze islam nie akceptuje homosiow i w wielu muzulmanskich krajach karane jest smiercia.
Takze bardziej wymierne beda tutaj dane dla Europy, gdzie liczba ludnosci dosyc szybko spada.

Na szczescie problem homosiow jest na tyle niewielki i nieistotny, ze nie nalezy sie nad nim rozwodzic. A i liczba ludnosci dzieki temu marginalnemu znaczeniu pedalstwa nie jest uzalezniona od wielkosci tego zjawiska.:lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”