Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 188

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Maciek (interista) » 30 maja 2011, 9:30

Jeszcze odnosnie Eto'o to pobil rowniez zyciowy rekord, dotychczas to bylo 36 goli w sezonie 2008/2009.
raczej Maicon
No jak dla mnie to Douglas w koncowce sezonu dosyc ladnie sie juz prezentowal. Sam nie wiem co z nim poczac, ale raczej zostanie.
Czego Zamparini zwyzywał Was po meczu? Miał jakiś powód czy poprostu się wkurzył, że nie odpuściliście mu meczu?
Palermo optycznie przewazalo przez prawie cale spotkanie. Kontrowersje byly -raz, ze bramka dla Palermo padla po roznym, ktorego ewidentnie nie powinno byc, pilkarze Palermo z kolei domagali sie chyba w dwoch sytuacjach karnych, ale dokladnie nie ocenie chociaz wydawalo mi sie, ze raczej nic bardzo ewidentnego tam nie bylo, moze sie myle.
Zamparini to Zamparini i jego reakcja byla dosyc przewidywalna.

Moze to tylko CI, ale widac spora radosc sprawila pilkarzom.

6 sierpnia derby w Chinach.

Dziwny sezon, strasznie dziwny. Na pewno nie mozna go jednak ocenic jednozacznie negatywnie. W sumie to druzyna w miare obronna reka wyszla przy tych wszystkich problemach, szczegolnie ze zmianami trenerow. Dla mnie najwazniejsze byly jednak KMS, fakt, ze rywale slabi, ale tytul jednak, ktorego brakowalo w glaocie (chyba, ze liczymy jako kontynuacje Interkontynentalnego).

E Dodam jeszcze, ze bardzo ladne asysty Wesa, brakowalo mi takich wystepow Holendra w tym sezonie niewiele mniej niz Diego. Przynajmniej obydwaj pozytywnymi akcentem zakonczyli sezon.

Wróć do „Włochy”