Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 119

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 maja 2011, 15:38

mzatlanta pisze:Podobno Besiktas chce od nas kupic Coste.Bardzo slusznie,sprzedajmy wszystkich,w przyszlym sezonie bedziemy grac w ogole bez napastnikow,po co nam oni :lol: A powaznie,jak dotad jedynym zawodnikiem,ktory deklaruje,ze zostanie na pewno na VC jest Reyes
Costy bym nie zalowal,a poza tym on zajmuje miejsce non-UE,ktorych jednak troche brakuje. Plotka mowi,ze Turcy chca za niego zaplacic 6 mln euro - za tyle sprzedawac z pocalowaniem reki. Bedzie Adrian,Borja,a licze jeszcze na transfery dwoch napadziorow (marza mi sie Gameiro i Osvaldo).

Deklaracja Reyesa bardzo cieszy :)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 30 maja 2011, 15:44

Przynajmniej jeden,co chce zostac :wink: Zreszta,pewnie trzeba poczekac,pewne na razie jest tylko odejscie Kuna-przynajmniej on tak twierdzi no i de Gea,ktory ciagle sie waha...Wykonczy mnie ten mlodziak :roll: Za Aguero-jesli ten nieszczesny transfer jednak dojdzie do skutku- dostaniemy tyle kasy,ze i na Osvaldo bedzie nas stac i pewnie jeszcze na kogos klasowego,zeby zapchac gigantyczna dziure na ataku.
Rozsmieszyly mnie info,ze Atletico chce Falcao,ktory kosztowalby wiecej niz Aguero i jeszcze by trzeba bylo doplacic :)

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 30 maja 2011, 15:52

Godin (chyba, że dostał), Elias i Costa nie mają paszportu Unii Europejskiej, podobnie jak Miranda który ma dojść. Dodatkowo macie Salvio i Cabrerę którzy także takowym się nie legitymują. W tym momencie więc jest to 6 zawodników, obojętne co zrobicie to Falcao wyklucza sam fakt że on także by się zaliczał do tej grupy, a zgłosić można jedynie trzech.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 maja 2011, 15:58

Rozsmieszyly mnie info,ze Atletico chce Falcao,ktory kosztowalby wiecej niz Aguero i jeszcze by trzeba bylo doplacic
Takie plotki to tylko na goal.com czy Onecie :wink: Dla mnie idealnym duetem bylby Osvaldo & Gameiro,czyli maly i duzy. Z lawki wchodzilby Adrian,wzglednie mlody Borja. Ciekawie zapowiada sie to okienko,oj ciekawie.
Godin (chyba, że dostał), Elias i Costa nie mają paszportu Unii Europejskiej, podobnie jak Miranda który ma dojść. Dodatkowo macie Salvio i Cabrerę którzy także takowym się nie legitymują. W tym momencie więc jest to 6 zawodników, obojętne co zrobicie to Falcao wyklucza sam fakt że on także by się zaliczał do tej grupy, a zgłosić można jedynie trzech.
Godin jeszcze chyba nie dostal,ale w najblizszym czasie trzeba sie tego spodziewac. W takim przypadku sprawa z paszportami jest prosta:

- Elias,Miranda,Salvio zgloszeni
- Cabrera idzie na kolejne wypozyczenie
- Costa out

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 30 maja 2011, 16:09

No nie wierze!Ledwo co Reyes powiedzial,ze zostaje,juz sa plotki,ze QSF jesli zostanie trenerem Sevilli,to go zabierze ze soba :lol:
Ktos to chyba specjalnie wypisuje,zebysmy mieli zabawe co do rynku transferowego :P Nie mam pytan :beer:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 30 maja 2011, 16:13

Sevilla ma w tym momencie 5 skrzydłowych (Perotti, Navas, Capel, Trochowski (chociaż on może być zmiennikiem Rakiticia na środku) i Manu del Moral) więc mało prawdopodobne by Reyesa ściągali, szczególnie że szukają napastnika. Niby Reyes może tam grać bo tak zaczynał, ale to raczej wątpliwe. Obecnie wydaje mi się, że szukają zmiennika dla Negredo i będą grać jednym napastnikiem.
Dr.Football1 pisze:Godin jeszcze chyba nie dostal,ale w najblizszym czasie trzeba sie tego spodziewac.
Rok temu to samo chyba pisałeś :P Problem będzie jeśli nie dostanie, wtedy pewnie Salvio znowu gdzieś pójdzie na wypożyczenie, no chyba że dodatkowo nie sprzedacie Costy o może być śmiesznie :lol:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 30 maja 2011, 16:18

Specjalnie tak pisza,zeby bylo weselej,bo przeciez Reyes dopiero co powiedzial,ze zostaje :wink: Co do Salvio,to nie wiadomo,co z nim bedzie,mial wracac,ale on sam chyba wolalby zostac nam,gdzie jest i w podobno maja na niego chrapke inne kluby z Portugalii :(

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 maja 2011, 16:21

Rok temu to samo chyba pisałeś Problem będzie jeśli nie dostanie, wtedy pewnie Salvio znowu gdzieś pójdzie na wypożyczenie, no chyba że dodatkowo nie sprzedacie Costy o może być śmiesznie
Bardzo mozliwe,choc teraz powinien juz dostac paszport :P Atleti bez Salvio ? Nawet nie pisz takich rzeczy. Teraz kiedy odchodza starzy liderzy,to wlasnie na Argentynczyku trzeba zbudowac nowe Grande Atleti :wink: Nie wyobrazam sobie skladu Rojiblancos bez Toto na prawym skrzydle.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 30 maja 2011, 16:26

Najsmieszniej bedzie,jak w koncu nikt nie odejdzie :D Marzy mi sie,ze Kuna nikt nie bedzie chcial kupic... :P

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 30 maja 2011, 21:41

Wyglada na to,ze zarzadowi zalezy na Salvio,pewnie zrobia wszystko,zeby gral od przyszlego sezonu u nas.B.mnie to cieszy :wink: ,chociaz musze przyznac,ze propozycja z Cardozo tez byla kuszaca.Ale widac nawet nie chcieli tego rozpatrywac

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 maja 2011, 21:48

Cardozo bardzo chetnie zobaczylbym na Calderon,ale nie za Salvio. Paragwajczyk to swietny srodkowy napastnik - bardzo dobrze gra glowa,ma atom w lewej nodze,genialnie wykonuje rzuty wolne... Gdybym mial wybierac miedzy Osvaldo a nim,to musialbym sie jednak troche zastanowic.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 maja 2011, 22:01

Dr.Football1 pisze:Gdybym mial wybierac miedzy Osvaldo a nim,to musialbym sie jednak troche zastanowic.
Zupełnie inne typy zawodników, niemniej ja Cardozo brałbym w ciemno. Aż dziw, że ten chłopak od tylu lat jest w Europie i nie gra jeszcze w mocniejszej lidze. Jak dla mnie idealny do Premier League, Liverpool zamiast wydawać fortunę na Carrolla powinien ściągnąć Paragwajczyka. Lepszy i bez wątpienia tańszy. Ma już 28 lat, ale mam nadzieję że jeszcze dane mu będzie zagrać w mocnym europejskim klubie (nie ujmując niczego, Benfica nim nie jest)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 maja 2011, 22:13

Jak się doktorku zapatrujesz na kwestię trenera Atletico w przyszłym sezonie? Przyznam szczerze, że nie śledziłem sprawy zbyt uważnie, a teraz widzę, że Benitez miał ponoć odmówić. :P

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 maja 2011, 22:37

Zupełnie inne typy zawodników, niemniej ja Cardozo brałbym w ciemno.
Nie taki inny. Obaj silni,dobrze grajacy glowa,lubia sie wrocic po pilke i zaatakowac z glebi pola. Dla mnie to sa zawodnicy o podobnej charakterystyce. Co do umiejetnosci Cardozo - pelna zgoda.
Jak się doktorku zapatrujesz na kwestię trenera Atletico w przyszłym sezonie? Przyznam szczerze, że nie śledziłem sprawy zbyt uważnie, a teraz widzę, że Benitez miał ponoć odmówić.
Odmowil ? Masz jakiegos linka ? Ja slyszalem,ze ma pojechac na wakacje i dopiero po powrocie zadecydowac o swojej przyszlosci. Podobno oprocz Atleti zainteresowane sa nim rowniez kluby angielskie.

Ja bym jednak grubego na Calderon nie chcial. Fajnie zapowiadal sie Luis Enrique,ale sprzed nosa podprowadzila go Roma. Z pozostalych nazwisk przewijajacych sie w mediach najsmakowiciej wygladaja - Caparros i Simeone,a ja na miejscu zarzadu pomyslalbym takze nad Michelem i Laudrupem. Oby tylko nie przyszedl jakis wyrobnik w stylu Lotiny czy Manzano,bo takich juz na VC bylo od cholery i ciut.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”