Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 21 kwie 2005, 21:19
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 kwie 2005, 21:21
Ban znika po 21 dniach i to samo tyczy się ostrzeżeń.Kuchar pisze:hmm... mam pytanie. po ilu dniach znikają ostrzeżenia??? a jeśli nie to ile trwa ban za 10 WP??? tzreba byc przygotowanym na wszytko (mam juz 9):D:D:D
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 21 kwie 2005, 21:24
ale 21 dni od otrzymania ostatniego??? i przez ten czas nie mozna dostac zadnego bo sie bedzie liczyc od nowa 21 dni tak?? dobrze to zrozumiałem??Tomusmc pisze:Ban znika po 21 dniach i to samo tyczy się ostrzeżeń.Kuchar pisze:hmm... mam pytanie. po ilu dniach znikają ostrzeżenia??? a jeśli nie to ile trwa ban za 10 WP??? tzreba byc przygotowanym na wszytko (mam juz 9):D:D:D
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 kwie 2005, 21:26
Dokładnie tak. 21 dni od ostatniego ostrzeżenia i tak to leci dopóki nie dostaniesz bana. Tobie zostało jeszcze 20 dni więc bądź grzecznyKuchar pisze:ale 21 dni od otrzymania ostatniego??? i przez ten czas nie mozna dostac zadnego bo sie bedzie liczyc od nowa 21 dni tak?? dobrze to zrozumiałem??Tomusmc pisze:Ban znika po 21 dniach i to samo tyczy się ostrzeżeń.Kuchar pisze:hmm... mam pytanie. po ilu dniach znikają ostrzeżenia??? a jeśli nie to ile trwa ban za 10 WP??? tzreba byc przygotowanym na wszytko (mam juz 9):D:D:D
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 13:54
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 26 kwie 2005, 15:17
Coś mi się zdaje Smitu że ty chcesz miec kolejnego bana bo sam się mądrzyszsmitu pisze:a co ci do tego czy on bedzie grzeczny czy tez nie ? !?!![]()
wolny kraj ! a jak przecholuje to aloha tyle masz do powiedzenia, nie madruj sie tak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 15:21
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 26 kwie 2005, 15:25
Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 15:27
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 26 kwie 2005, 15:58
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 16:11
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 26 kwie 2005, 19:38
jak to nie ja dostalem juz ostatnio 2 razy po 1wp a pisze ze 4 razy mniej dzienniesmitu pisze:jakos mathiasek, bunch czy inni za nabijanie bezsensownych postow nie dostaja wpa to ze zakladam nowe tematy to sory jak ktos inny zalozy to wp nie dostaje
przyklad ronnaldinho czy zidane
a nabijanie sie dopiero zacznie moi mili
60 to jeszcze malo
![]()
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 19:56
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 26 kwie 2005, 19:58
jasne popatrz na siebie ja pisze napewno mniej i bardziej jakosciowosmitu pisze:dodatkowo nie tyle mniej postow co znacznie mniej tresci !!! wez sie chlopiwe bardziej za siebie !!!![]()
![]()
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 kwie 2005, 19:59
No wlasnie, dostales tylko 2 WP, za twoje nabijanie to powienienes juz dawno BANA dostacmathiasek12 pisze:jak to nie ja dostalem juz ostatnio 2 razy po 1wp a pisze ze 4 razy mniej dzienniesmitu pisze:jakos mathiasek, bunch czy inni za nabijanie bezsensownych postow nie dostaja wpa to ze zakladam nowe tematy to sory jak ktos inny zalozy to wp nie dostaje
przyklad ronnaldinho czy zidane
a nabijanie sie dopiero zacznie moi mili
60 to jeszcze malo
![]()
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio