Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

GacekACM
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: GacekACM » 05 cze 2011, 10:05

15 milionów? Przecież za tę kwotę mamy Asamoaha, który jest już jednym z najlepszych graczy w Serie A na swojej pozycji. :lol: No rotfl, przecież to koleś z ligi belgijskiej, jeszcze po spartolonym karnym za niego nikt tyle nie da. Obniżyć cenę Onyewu i będzie super.
Przyjdzie do nas jeszcze dwóch pomocników i ta przyszłoroczna rewolucja wcale taka straszna nie będzie - Boateng, nowy ofensywny pomocnik, Witsel lub ktoś zamiast niego to już trzon pomocy na lata. Dlatego nie chcę odejścia Flaminiego - dobrze mu w Milanie, jest dość młody i jeśli trzeba go sprzedać, to jednak w 2013 roku, kiedy już Milan wyjdzie z trudnej sytuacji kadrowej. Rino i Ambro nie odmłodzimy. :(
Kucka? Niczym mi w Genoi nie zapadł w pamięci, o Witselu przynajmniej w mediach było głośno jako o olbrzymim talencie, a Kucka? Czy jest coś poważniejszego na rzeczy z nim i czy to jakieś wzmocnienie konkretniejsze?

Nie lubię tego. Myślałem, że przyjdzie do nas Asamoah lub Ganso i Pastore lub Hamsik, a tu już na jednej pozycji rozczarowanie.
Co się stało?
Ma zostać dyrektorem sportowym Novary. Nie rozumiem tej decyzji, jakby wrócił do Torino czy odszedł do klubu Serie A to ok, ale Novara? Oni nawet jeszcze nie awansowali, a jeśli awansują, to pewnie spadną. Ja trzymam kciuki w barażach za Padovę. :P

Wróć do „Włochy”