Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: (L)oczkerson » 07 cze 2011, 16:14

Dla mnie Menez to kiepski pomysł. Owszem technikę i dynamikę ma niesamowitą, pod tym względem nie jest gorszy od takiego Krasicia, czy Pato, ale ani nie gra na optymalnej dla siebie pozycji (tak jak pisał Doktorek on świetnie pasuje do gry na skrzydle a nie na OPS), ani nie jest graczem efektywnym. W pierwszej części sezonu on był jednym z najlepszych graczy Romy w wielu spotkaniach, ale efektu w postaci bramek czy asysty z tego nie było prawie żadnego. Słowem dużo robi szumu, jest zawsze groźny, ale zazwyczaj niewiele z tego wychodziło. W dodatku jest chimeryczny i czasem jest na boisku a czasem go kompletnie nie widać.
Nie zrozumcie mnie źle, ja naprawdę uważam go za utalentowanego gościa, który dalej liczę, że może wreszcie piłkarsko wystrzeli, ale dla Milanu na chwilę obecną lepiej jest stawiać na tej pozycji na Boatenga czy nawet Robinho.
Nie jest to obecnie zawodnik do pierwszego skladu ale na lawke jak znalazl.
tyle, że on ma duże mniemanie o sobie i w Romie momentalnie rozpętał piekło jak go posadzili na ławie. Naprawdę ostre słowa wtedy padły z jego strony z tego co pamiętam.

Wróć do „Włochy”