Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: fieldy » 08 cze 2011, 11:56

Mentor pisze:Zdenerwowałeś mnie fieldy
w końcu mi się udało :lol:
Mentor pisze:Przecież jasne jest, że nie chcemy całej trójki. Chcemy jednego lub dwóch.
przecież zaznaczyłem, że piszę do tych, co chcą całej trójki, jak nie chcesz trójki, to sie nie wypowiadaj :P
Mentor pisze:Eeee nie łapię Co ma wspólnego Ibra z obecną sytuacją czy w ogóle z czymkolwiek? Odszedł bo był skłócony z trenerem i nie akceptował tego, że gwiazdą zespołu jest Messi potem Xavi z Iniestą i dopiero dalej może Szwed. Zdenerwowałeś mnie fieldy bo musiałem do tego wracać, ale doprawdy jestem w szoku, że przywołałeś coś takiego skoro nie ma to kompletnie żadnego związku z obecną sytuacją.
Nie musiałeś wracać przecież, nie obraziłbym sie jakbyś nic nie napisał :P ale jak już napisałeś, to spróbuje jaśniej się określić. Ibra nie mógł przeboleć, że nie jest gwiazdą, ja wiem, że ma specyficzny charakter i wielką wiarę w swoje umiejetności, wiec sie zastanawiam, czy jak przyjdą nowi piłkarze (wcale nie tani) to czy nie będą narzekać, że nie grają regularnie. Jak za piłkarza płaci się krocie, to ma on chyba prawo sądzić, ze będzie grał. Oczywiście jest opcja, ze marudzić nie będą, tego nie wiem, dlatego pytam, czy nie sie tego nie boicie (tzn nie ty, bo ty nie chcesz wszystkich trzech :D).
Reasumując, czy jest sens wydawać masę kasy na nowych piłkarzy, w obecnej sytuacji Barcelony (gdy macie znakomity skład). Raz jeszcze zaznaczę, kieruje to pytanie do osób, które chcą cała trójkę ;)

Wróć do „Hiszpania”