Dziwne te okienko transferowe zaczyna się robić. John O'Shea, to piłkarz, który zawsze gra na tym samym poziomie, a jego największy atut, to inteligencja na boisku. Darron Gibson zagrał pierwszy sezon, gdzie miał dużo okazji zagrać w podstawowym składzie a mimo to ma odejść? Dla mnie za wcześnie, bo potencjał ogromny ma. Wes Brown, to wypalony piłkarz, przynajmniej dla Sir Alexa Fergusona. Na Old Trafford spora wymiana piłkarzy się zapowiada. Co do ceny, to 12.000.000 funtów, to zdecydowanie za mało. Spokojnie za trójkę można 20.000.000 funtów zażądać.Kamil232 pisze:W środku obrony jest lepszy? Raczysz żartować? To, że jest bardziej uniwersalny to rzecz jasna, ale i sporo starszy.O'Shea jest lepszy od Evansa.
Doniesienia mówią, że zaakceptowaliśmy ofertę 12 mln za ową trójkęWg. mnie cena jest zbyt niska(Gibson tylko warty 4 mln funtów jak Henderon poszedł za 20?
) szkoda mi Sheasy'ego... W ogóle to odeszli Neville, Scholes teraz lecą Brown, Gibson, O'Shea. Pięciu wychowanków tak mocno związanych z klubem...