Re: FMy

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Re: FMy

Post autor: BarcaQzYN » 10 cze 2011, 12:36

Scouting udało mi się całkiem ciekawy zbudować i ściągam z zagranicy olbrzymie talenty, ale z talentami w polskiej piłce jest jeszcze gorzej niż mówisz. W pierwszym składzie rzecz jasna nie mam ani jednego Polaka, mam tylko jednego wychowanka, który przeważnie siedzi na ławie, no ale ma talent spory, Liverpool mocno go chce. Poza nim naprawdę żadnego ciekawego gracza na rynku, żadnego który miałby u mnie szanse cokolwiek pograć, a przeszukuję Polskę wzdłuż i wszerz starając się wyłapać jakiś talent.
Ostatnio znalazłem gracza z innej planety. Ma 15 lat i jest kompletnie ukształtowany pod względem atrybutów technicznych. Nie chciał jednak do mnie przyjść, a swoich ofert niestety nie chowałem w tajemnicy przez co podwędziło mi go ... Malmo FF...
Obrazek
Trochę to dziwne, bo ligę szwedzką już w rankingu wyprzedziłem dawno, mój Lech jest o wiele bardziej renomowanym zespołem niż Malmo, a on wolał iść tam. Jakieś wytłumaczenie?

Właśnie pokonałem w 1/8 LM Benficę 4:1 u siebie (w pierwszym meczu było 0:0) a trzy gole strzelił mój środkowy obrońca. Myślę, że warto wspomnieć o nim kilka słów: Nazywa się Nicklas Hoheneder, jest z Austrii, ma 31 lat. Do Lecha sprowadziłem go przed sezonem 2011/2012 i od tamtej pory gra niemal w każdym meczu. Nie miał żadnej poważniejszej kontuzji. Jest to najbardziej bramkostrzelny stoper jakiego kiedykolwiek miałem. W swoim najlepszym sezonie w samej Ekstraklasie strzelił 19 goli w 29 meczach. Łącznie ma na koncie 50 goli ligowych. Jakieś 95% z nich stanowią bramki strzelone głową po stałych fragmentach gry. W dodatku w obronie też radzi sobie bardzo dobrze.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2011, 13:21 przez BarcaQzYN, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”