Co miałeś na myśli pisząc o bajecznych Hiszpanach>?MGiggs pisze:Cieszy mnie natomiast że kupujecie Angoli zamiast bajecznych Hiszpanów jak za czasów Beniteza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 cze 2011, 21:07
Co miałeś na myśli pisząc o bajecznych Hiszpanach>?MGiggs pisze:Cieszy mnie natomiast że kupujecie Angoli zamiast bajecznych Hiszpanów jak za czasów Beniteza
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 cze 2011, 21:15
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 cze 2011, 21:58
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 cze 2011, 12:34
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 cze 2011, 12:38
Z forma jaka prezentowal w ostatnim sezonie watpie,zeby byl jakims szczegolnym wzmocnieniem dla Was. Poza tym pewnie bedzie kosztowal spora kase i zazada bardzo wysokich zarobkow.Daaaamian pisze:Wrócę na chwilę do wczorajszej rozmowy o sprowadzaniu Hiszpanów do Premier League. Podobno w najbliższym czasie Liverpool złoży ofertę za Matę.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 cze 2011, 12:46
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 cze 2011, 12:47
Ja bym 20 baniek za niego na pewno nie dalDaaaamian pisze:Mówi się o 20 mln funtów. Mata to świetny zawodnik i jeden słabszy sezon tego nie zmieni. Form is temporary, class is permanent.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 11 cze 2011, 14:02
Za 20 mln funtów to ja wam go na rękach zaniosęDaaaamian pisze:Mówi się o 20 mln funtów. Mata to świetny zawodnik i jeden słabszy sezon tego nie zmieni. Form is temporary, class is permanent.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 cze 2011, 14:15
A już myślałem, że bijesz do Torresa, Alonso, Reiny czy chociażby do Luisa Garcii. Tych, ktorych wymieniłeś ciężko nazwać bajczenymi w momencie transferu do LFC, ale OK.MGiggs pisze:Miałem na myśli transfery Hiszpanów i graczy z PD. Morientesy Nuniezy Pelegrini ..do czego doprowadzia ta taktyka widziaem w lidze od lat.Zamiast rynku Hiszpanskiego obraliscie kurs Angielki i chwala Wam za to. bo swego czasu gralo wiecej Hiszpanow nic Angikow co w Prem dobrze zakonczyc sie nie moglo.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 11 cze 2011, 15:00
Arsenal odrzucił ofertę Liverpoolu opiewającą na 5 milionów funtów za Gaela Clichy'ego uznając ją za "niedorzeczną" mając na uwadzę kaliber Francuza.
25-letni Clichy dalej nie podpisał kontraktu na Emirates Stadium a pozostały mu tylko 12 miesiące na obecnej umowie. Wenger nie ma zamiaru tracić kolejnego obrońcę za darmo, dlatego Wenger wysłuchuje ofert. Ma jednak nadzieję, że Clichy podpisze nowy kontrakt - mimo tego, że media sugerują chęć odejścia Francuza.
Oczekuje się też, że Samir Nasri podpisze nowy kontrakt w ciągu kilku tygodni - pomimo tego, że odrzucił początkowe warunki finansowe oferowane przez Wengera.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 cze 2011, 15:14
Aż tak słabo ostatnio gra?Sammyy pisze:Za 20 mln funtów to ja wam go na rękach zaniosę
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 cze 2011, 15:18
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 cze 2011, 15:41
Nie bardzo rozumiem Twoja radość, ja jednak bym wolał, żeby Liverpool sprowadzał jakieś pizdeczki z Hiszpanii, bądź nawet ciekawych grajków, którzy przy pierwszej lepszej okazji stamtą będą uciekali.Sens wypowiedzi jest taki że ciesze się że Liverpool zaczyna kupować młodych Angoli a nie Hiszpanów, bo poza niespotykanym fartem w finale z 2005 ta taktyka nic nie dała,bo wszyscy Hiszpanie z powodu braku sukcesów uciekli, dlatego ciesze się w transfery Angoli bo im za 2-3 lata nie zamarzy się wieksza kase słonce w Hiszpani, dodatkowo zawsze miło oglądac angielkich graczy w Prem.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 cze 2011, 15:58
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 cze 2011, 16:00
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio