Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 95

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Re: Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 17 cze 2011, 14:31

--------------------???--------------------

Gamez-Weligton--Mathijsen-Monreal

-----------------Toulalan-----------------

--Buonanotte----Baptista-------Duda--

------van Nistelrooy----Rondon--------

Tak na szybko układałem z nudów, nie wiadomo jak będą grać, ale wygląda to więcej niż nieźle :shock: A na tym raczej się nie skończy :)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 cze 2011, 14:33

Fajnie wyglada ta nowa Malaga. Ja polecam zobaczyc Rondona w akcji. Chlopaczyna naprawde ma to cos,a z Ruudem moze stworzyc atak marzen :)

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 17 cze 2011, 14:35

Demichelis z Mathijsenem raczej będą pewniakami na środek obrony. Hiszpańskie boki, dodatkowo w środku pomocy pewnie będzie Lucho który już oficjalnie zadeklarował chęć odejścia z OM. Ponadto na skrzydle będzie na 99% biegał jeszcze Joaquin który ostatnio jest bliżej Malagi niż pozostania na Mestalla.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 17 cze 2011, 14:37

Sammyy pisze:Demichelis z Mathijsenem raczej będą pewniakami na środek obrony. Hiszpańskie boki, dodatkowo w środku pomocy pewnie będzie Lucho który już oficjalnie zadeklarował chęć odejścia z OM. Ponadto na skrzydle będzie na 99% biegał jeszcze Joaquin który ostatnio jest bliżej Malagi niż pozostania na Mestalla.
Nie umieszczałem go bo gdzieś tu wcześniej słyszałem, że ponoć Demichelis grał padakę, aczkolwiek z nim w składzie Malaga na papierze budzi większy respekt. Na stronie Malagi pisali też chyba o chęci kupna Fernando z Porto.

Przyda im się jeszcze bramkarz (słyszałem kiedyś chyba, że Kameni więcej nie zostaje w Espanyolu, więc może on :think:)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 cze 2011, 14:39

Na bramce bedzie pewnie stal niezly Willy Caballero,ktorego Malaga kupila zima wobec kontuzji Asenjo.
Na stronie Malagi pisali też chyba o chęci kupna Fernando z Porto
Wyobrazacie sobie srodek pola Fernando,Toulalan i Lucho ? Miazga,a jeden przeciez musialby siedziec na lawie :shock:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 17 cze 2011, 14:41

Fernando raczej nie przejdzie. Porto chce za niego 20-25 mln. (Malaga wbrew pozorom wydaje pieniądze rozsądnie) ponadto z tego co czytałem to ma być (o ile odejdzie) następcą Toulalana w Lyonie. Podobno Aulas rozmawiał już z władzami Porto.

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 18 cze 2011, 10:30

Już teraz Malaga wygląda dobrze, Lucho, Joaquin plus jakiś dobry obrońca i mają skład na 4 miejsce.

tores916
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tores916 » 21 cze 2011, 19:44

Malaga będzie miała nie zły skład

i niezłego bana

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 cze 2011, 22:10

Obrońca w ostatnich dniach się pojawił - Sergio Sanchez może crackiem nie jest, ale to niezły zawodnik. Ostatnio niestety z powodów zdrowotnych dużo się nie nagrał.

Joaquin dzisiaj też już właściwie jest piłkarzem Malagi. :)

Awatar użytkownika
SobolPL
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 24 cze 2011, 0:24

Dokładnie Joaquin już jest oficjalnie potwierdzony. Bardzo jestem ciekaw tej Malagi w nowym sezonie.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 24 cze 2011, 9:43

Malaga kupuje bardzo rozsądnie z sportowego punktu widzenia. Większość transferów to doświadczeni gracze a to jest ważne, skoro pół 11 będzie nowe.
Zgrywanie zespołu powinno pójść szybciej a weterani będą oparciem dla młodszych piłkarze, których w Maladze sporo jest.
do tego Pellegrini to chyba jeden z lepszych trenerów jęsli chodzi o budowanie ekipy niemal od podstaw.

Jak wszystko dobrze pojdzie to LE powinna być spokojnie. A może nawet powalczą w sprzyjających okolicznościach o coś więcej.

Malaga to jasny punkt w piłkarskiej mapie Hiszpanii wobec problemów finansowych Saragossy, Mallorki, czy Betisu

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 24 cze 2011, 10:04

malaga robi dokladnie to co robil city 3 lata temu. chca wejsc na wyzszy level, poki co dokonuja transferow pilkarzy ktorzy moga im w tym pomoc, prawdziwe gwiazdy spodziewane sa za sezon a raczej dwa (kiedy klub nabierze atrakcyjnosci - czyli mozliwosc gry o najwyzsze cele).

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 cze 2011, 10:22

Zgrywanie zespołu powinno pójść szybciej a weterani będą oparciem dla młodszych piłkarze, których w Maladze sporo jest.
A trzeba dodac,ze Malaga kilku takich mlodych pilkarzy posiada. Rondon to juz napastnik prawie kompletny,gra z takimi pilkarzami jak RvN czy Baptista moze mu wyjsc tylko na dobre. Zreszta z Brazylijczykiem rozumieja sie juz doskonale co dobitnie pokazala koncowka sezonu,a szczegolnie mecz z Atletico,w ktorym praktycznie we dwojke rozpracowali zespol Rojiblancos. Bardzo ciekawym pikarzem jest rowniez mlodziutki Juanmi,mam nadzieje,ze naplyw coraz to lepszych zawodnikow nie zahamuje jego swietnie zapowiadajacej sie kariery. Jesus Gamez moze nie najmlodszy,ale moim zdaniem jest jednym z najlepszych right backow w calej lidze. Wydawalo sie,ze niedlugo ten z krwi i kosci Malaguista opusci Los Boquerones dla jakiegos lepszego klubu,ale teraz zupelnie nie widac takiej potrzeby.

Bardzo ciekawie sie robi. Tak jak napisal Grzesiek - LE bedzie do zdobycia na miekko,a przy dobrych wiatrach nawet awans do LM jest mozliwy.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 812

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 24 cze 2011, 11:10

Nie wiedziałem ze do Malagi został również sprowadzony Diego Buonanotte :shock: Jestem bardzo ciekawy jak się będzie prezentował w Europie bo uchodził zawsze za wielki talent. A Hiszpania to chyba najlepszy kierunek dla filigranowego Argentyńczyka.

Awatar użytkownika
Realista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 24 cze 2011, 11:26

Nie wiem na ile to prawda, ale podobno Buonanotte zatrzymał się w rozwoju, w 2008 roku gdy się znalazł w kadrze Argentyny na IO zapowiadał się na kogoś wybitnego, teraz ponoć nie poszedł nic a nic do przodu, a przybyło mu trzy lata... W jakimś stopniu wpływ mógł mieć na to ten nieszczęsny wypadek, nie wiem. Na pewno Argentyńczyk to ciekawy zawodnik, ale na dziś to duża zagadka.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”