Tylko go umyj, bo się tłum ustawiMr.Crowley pisze:Ten wasz quiz był tak żałosny jak wypowiedzi Kaczyńskiego po 10 kwietnia. Pocałujcie mnie w tyłek. Lech Poznań FOREVER!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 cze 2011, 0:48
Tylko go umyj, bo się tłum ustawiMr.Crowley pisze:Ten wasz quiz był tak żałosny jak wypowiedzi Kaczyńskiego po 10 kwietnia. Pocałujcie mnie w tyłek. Lech Poznań FOREVER!
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Crowley » 22 cze 2011, 1:07
Nie , to ciebie, van bastena i resztę napinaczy zapraszam do Poznania. Poświętujemy sobie razem z kibicami Lecha Poznań, który wy uważacie za Amicę. Będzie mogli wyrazić swoją opinię na temat naszego klubu. A potem my wyrazimy swoją opinię na wasz tematsbQ pisze: Podać Ci mój adres, żebyś mógł mnie łatwiej "dojechać" ?
Mr.Crowley
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2011, 1:09
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 cze 2011, 1:29
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 cze 2011, 1:32
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 2:45
Proszę bardzo. Od razu z komentarzem. Napisałeś że zinterpretowałem to jako "szydera", otóż nie bez powodu, bo ty sam określiłeś to jako "nagonka". Wiec jakiekolwiek będą odpowiedzi userów, to nadal Ty będziesz pajacem, ja tylko wyraziłem opinię na podstawie twojego zdziwienia i słowa "nagonka" którego to ty użyłeś jako twoja interpretacja. A zatem moja była niczym innym jak tą samą interpretacją tylko ubraną w komentarz.Salas11 pisze:Więc zacytuj te rzekome "wyśmiania" w domku (żeby jeszcze większego burdelu tu nie robić) i napisz pod spodem oficjalne zapytanie, czy faktycznie celem tychże osób była szydera pod moim adresem, czy może tylko tak to zinterpretowałeś nie dopuszczając do myśli innych opcji, co byłoby bardzo typowe dla Ciebie. Jeśli te osoby odniosą się zgodnie z Twoimi przypuszczeniami, przyznam Ci rację. Jeśli jednak nie, na pajaca którym mnie dziecinnie nazwałeś wyjdziesz Ty.
Salas11 pisze:sbQ pisze:Tak tak, o Ciebie chodzi (tu wyobraź sobie jak palcem na Ciebie wskazuję).Ej, co jest? Co to za nagonka?Dr.Football1 pisze:Salas jest znanym spamerem i rozmywaczem. Na szczescie moderatorzy juz maja go na oku
bartbuks pisze:Chyba na czoko-oku![]()
![]()
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 cze 2011, 2:46
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 2:51
Nie przesadzam, użyłem tylko kontrargumentu zgodnie z jego taktyką bo sugerował że Arek coś tam napisał o mnie. A jak się okazuje tu było Was aż trzech ad. Salasa jednocześnie.Dr.Football1 pisze:Juz napisalem w temacie Lecha. Petr,nie przesadzaj.
Nikt się nie śmiał, tylko głupkowate dowcipy. Logika = 0Dr.Football1 pisze:Petr - z Salasa nikt sie absolutnie w domku nie smial. Najwyrazniej zle zrozumiales te nasze glupkowate dowcipy.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 cze 2011, 2:55
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 2:57
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 cze 2011, 3:05
Czyli bez względu na to co powiedzą inni ja będę pajacem, bo Ty tak twierdzisz? Twoja racja jest najtwojsza? Widzisz człowieczku? Jesteś tak do bólu przewidywalną istotą, że w zasadzie mogłem to wkleić za Ciebie i czekać na reakcję. I skąd durnoto możesz wiedzieć jak zinterpretowałem ów "nagonkę", skoro nie umiesz rozróżnić prostego żartu od rzeczywistego ataku? Ba, rozpoznanie prostej ironii już Cię przerasta. Gdyby faktycznie było jak twierdzisz, nie siedziałbym z Doktorkiem i sbQ do późnych godzin na chacie. Teraz może zaczniesz mi wmawiać że odebrałem to inaczej, co? W zasadzie chwytasz się już wszelkich argumentów, więc nie zdziwi mnie topetrdcm pisze:Napisałeś że zinterpretowałem to jako "szydera", otóż nie bez powodu, bo ty sam określiłeś to jako "nagonka". Wiec jakiekolwiek będą odpowiedzi userów, to nadal Ty będziesz pajacem, ja tylko wyraziłem opinię na podstawie twojego zdziwienia i słowa "nagonka" którego to ty użyłeś jako twoja interpretacja. A zatem moja była niczym innym jak tą samą interpretacją tylko ubraną w komentarz.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 cze 2011, 3:06
Dla Ciebie w ogole opinie innych sa malo wazne,ale nie wnikam w to... Jakiej niecheci ? Ja Salasa bardzo lubie,to rowny gosc,jeden z moich forumowych ulubiencow... Nie wiem o co Ci biega szczerze mowiacPoza tym twoja opinia jest dla mnie zero warta bo wiem że mimo niechęci do niego to bardziej sympatyzujesz z Salasem i jego frakcją.
Nikt sie Z NIEGO nie smial,a to roznica.Nikt się nie śmiał, tylko głupkowate dowcipy. Logika = 0
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 cze 2011, 3:15
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 cze 2011, 3:34
Porównujesz to, jak Arek prostował Ci banalne dla niektórych sprawy w wątku Lecha do tej wyjaśnionej już chyba sytuacji z rzekomą "szyderą"?petrdcm pisze:Nie przesadzam, użyłem tylko kontrargumentu zgodnie z jego taktyką bo sugerował że Arek coś tam napisał o mnie. A jak się okazuje tu było Was aż trzech ad. Salasa jednocześnie.Dr.Football1 pisze:Juz napisalem w temacie Lecha. Petr,nie przesadzaj.
Aż na tyle jesteś zdesperowany, że będziesz teraz wmawiał osobom trzecim, jak by mnie oceniły w warunkach obiektywnych?petrdcm pisze:Poza tym twoja opinia jest dla mnie zero warta bo wiem że mimo niechęci do niego to bardziej sympatyzujesz z Salasem i jego frakcją. Więc trudno o inną odpowiedź niż ta którą podałeś. Co nie zmienia faktu że w warunkach obiektywnych seryjnie z niego zadrwiliście.
Doktorku, spasuj. Petr lepiej od Ciebie wie czy ze mnie zadrwiłeś czy nie. Wie że była szydera i wie że się zdziwiłem. To inny poziom wtajemniczenia, choć jestem rad, że nie dane mi go będzie nigdy osiągnąćpetrdcm pisze:Żartobliwie czy nie, nie zmienia to faktu że on sam się zdziwił.
I Ty śmiesz innym wytykać brak logiki?petrdcm pisze:Nikt się nie śmiał, tylko głupkowate dowcipy. Logika = 0
No trochę tego było, Ty też nie dałeś się poznać z tej lepszej strony więc nie wytykajarek_ahig pisze:Nawet ja szczerze powiedziawszy do Salasa nic nie mam.![]()
Na poczatku jego przygody z forum czyms mi podpadl, dlatego podchodzilem sceptycznie do jego osoby, ale generalnie to juz nie pamietam nawet, co to bylo.![]()
Powszechnie znana jest Twoja niechęć do Interu, więc to mogło zaważyć. Niemniej dogaduję się z fanami Juve czy Milanu, przynależność klubowa inna niż moja nie sprawia mi problemuarek_ahig pisze:W sumie wystarczajacym powodem moglo byc to, ze jest kibicem Interu.![]()
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 cze 2011, 3:39
arek_ahig
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio