Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Salas11 » 22 cze 2011, 3:05

petrdcm pisze:Napisałeś że zinterpretowałem to jako "szydera", otóż nie bez powodu, bo ty sam określiłeś to jako "nagonka". Wiec jakiekolwiek będą odpowiedzi userów, to nadal Ty będziesz pajacem, ja tylko wyraziłem opinię na podstawie twojego zdziwienia i słowa "nagonka" którego to ty użyłeś jako twoja interpretacja. A zatem moja była niczym innym jak tą samą interpretacją tylko ubraną w komentarz.
Czyli bez względu na to co powiedzą inni ja będę pajacem, bo Ty tak twierdzisz? Twoja racja jest najtwojsza? Widzisz człowieczku? Jesteś tak do bólu przewidywalną istotą, że w zasadzie mogłem to wkleić za Ciebie i czekać na reakcję. I skąd durnoto możesz wiedzieć jak zinterpretowałem ów "nagonkę", skoro nie umiesz rozróżnić prostego żartu od rzeczywistego ataku? Ba, rozpoznanie prostej ironii już Cię przerasta. Gdyby faktycznie było jak twierdzisz, nie siedziałbym z Doktorkiem i sbQ do późnych godzin na chacie. Teraz może zaczniesz mi wmawiać że odebrałem to inaczej, co? W zasadzie chwytasz się już wszelkich argumentów, więc nie zdziwi mnie to :lol: Nie myśl że swoją elokwencją i NOTORYCZNYM odwracaniem kota ogonem zasłonisz własne braki intelektualne, bo tęższe od Twojego umysły siedzą na tym forum (choć w zasadzie to żadne osiągnięcie)

Wróć do „Hyde Park”