Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 cze 2011, 18:47
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 cze 2011, 17:26
Wygląda na to, że Emil może spać spokojnieDuch pisze:Mniej więcej tak samo jak Twoje na dłuższą przygodę z forumEmilArsenalFC pisze:Jak oceniacie szanse Kubota z Monfisem??
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 25 cze 2011, 17:38
Kubot w zeszłym roku w deblu miał świetne przetarcie, kiedy z Marachem dobrze sobie radzili. Gratki dla niego bo to duży sukces jak na dokonania polskich tenisistów w singlu w ostatnich dziesięcioleciach. Teraz czas na kolejnego specjalistę od mączki, więc... może być jeszcze lepiejCris7 pisze:6:3, 3:6, 6:3, 6:3. Brawo Łukasz! Ktoś oglądał może dzisiaj?
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EmilArsenalFC » 25 cze 2011, 17:48
EmilArsenalFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 cze 2011, 23:55
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 26 cze 2011, 7:57
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 26 cze 2011, 10:15
Pierwsza część pojedynku Kubota była na PS napewno bo na Extra leciał pojedynek Hantuchowej z AzarenkąRezus pisze:A ja bym chciał podziękować polsatowi za pokazywanie Wimbledona na polsat sport extra, dzięki czemu nie widziałem ani jednego pojedynku.
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 cze 2011, 11:43
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 26 cze 2011, 11:49
Realista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 cze 2011, 12:22
A masz wykupioną platformę "polsat cyfrowy"? Jeśli nie to Twoje podziękowania są śmieszne.Rezus pisze:A ja bym chciał podziękować polsatowi za pokazywanie Wimbledona na polsat sport extra, dzięki czemu nie widziałem ani jednego pojedynku.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EmilArsenalFC » 26 cze 2011, 13:48
EmilArsenalFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 26 cze 2011, 13:52
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 29 cze 2011, 17:44
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 lip 2011, 12:35
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 02 lip 2011, 12:38
Proste. Widocznie zebrał wcześniej wystarczającą liczbę punktów która powoduje że rywal mimo że w tym konkretnym meczu nawet jeśli wygra, w sumie punktowo nie wyprzedzi Novaka.ddemon pisze:Natomiast jutro finał panów 1 Nadal i 2 Djoković.Mam pytanie czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Novak będzie liderem rankingu nawet jeśli finał przegra?Trochę dziwne to..
petrdcm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio