Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2011, 15:34
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 15:38
Jakby ktos nie widzial:Dzisiejsza deklaracja Hamsika może być tym na co czekał Galliani.
A wiec pewnie Milan. Chcialbym byc swiadkiem pertraktacji pomiedzy Lysym a De LaurentisemTransfer? Ciężko jest wybrać odpowiedni moment do odejścia. Zainteresowanie ze strony Milanu to wielki zaszczyt. Jestem młody i chyba nadszedł czas na to, aby wygrywać mistrzostwa i puchary. De Laurentiis nie chce mnie sprzedać? Zobaczymy, wszystko jest możliwe. Zawsze można z nim porozmawiać na ten temat. Kibice są bardzo wymagający, na stadionie jest ich zawsze wielu, zaczepiają Cię na ulicy. Nie chcę odejść za granicę, mieszkam we Włoszech już 7 lat, nauczyłem się języka, kultury, życia tutaj. Jeśli odejdę, to chciałbym grać dalej we włoskim klubie.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2011, 15:40
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 cze 2011, 15:41
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 15:43
Pierwszy w kolejce jest Ganso ?Wilmore pisze:Dr.Football1
Na ten moment Hamsik jest naszą opcją rezerwową, choć taka deklaracja niewątpliwie cieszy.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2011, 15:44
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 cze 2011, 15:47
Do Milanu ma trafić Ganso i pomocnik. Na razie priorytetem wśród pomocników jest Fabregas, o czym jednogłośnie mówią wszyscy bliżsi klubowi dziennikarze, w razie problemów z tym transferem pod koniec sierpnia skupić się mamy na Hamsiku. Nic nie wiadomo, by jakaś trzecia opcja była brana pod uwagę, nie zdziwię się jednak, jeśli trafi do nas ktoś zupełnie niespodziewany.Pierwszy w kolejce jest Ganso ?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 15:50
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2011, 15:52
Lazio chce Witsela. Pomyśl o pomocy złożonej z niego, Ledesmy i HernanesaSzkoda,ze tego Witsela odpusciliscie. Bardzo chcialbym go zobaczyc we Wloszech,a tak pojdzie pewnie do Anglii.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 cze 2011, 15:53
Chyba nikt sobie nie wyobraża... Poza dziennikarzami, którzy dotychczas podawali bardzo wiarygodne i sprawdzające się później informacje. Zdaniem np. Pellegatiego Milan ma szykować około 50 milionów euro na ten ruch.Jakos nie wyobrazam sobie Cesca w Milanie.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 16:01
Lazio chce Witsela. Pomyśl o pomocy złożonej z niego, Ledesmy i Hernanesa
Nie mowie,ze transakcja nie jest mozliwa,ale na chwile obecna jakos nie moge sobie wyobrazic Cesca w ACMChyba nikt sobie nie wyobraża... Poza dziennikarzami, którzy dotychczas podawali bardzo wiarygodne i sprawdzające się później informacje. Zdaniem np. Pellegatiego Milan ma szykować około 50 milionów euro na ten ruch.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 cze 2011, 16:52
Prezes nowy Standardu podobno za punkt honoru przyjął zatrzymanie na ten sezon Witsela.Wyciulali troche kasy za Liechsteinera,wiec moga sobie pozwolic na taki luksus.
Ja też nie. Ale alternatywa wcale mnie nie przekonuje bardziej - to znaczy Ganso jako ofensywny pomocnik i Hamsik jako półlewy na pozycji Pirlo. Zamieniając ich pozycjami wyszlibyśmy na tym świetnie, ale dla mnie takie ustawienie (proponowane przez media i potwierdzane przez Allegriego) wygląda mi na równą głupotę, jak wystawianie powiedzmy Ibrahimovicia jako ofensywnego pomocnika, a Boatenga jako napastnika. Ogranicza się zalety Brazylijczyka i Słowaka przy okazji uwydatniając ich największe wady.Nie mowie,ze transakcja nie jest mozliwa,ale na chwile obecna jakos nie moge sobie wyobrazic Cesca w ACM
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 27 cze 2011, 17:13
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2011, 17:17
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 27 cze 2011, 17:31
Kniaź
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio