Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: mzatlanta » 02 lip 2011, 1:50

Wlasnie najgorsze dla mnie bylo nie samo kupno Juanfrana,tylko to,ze za ta kase mozna bylo kupic kogos no coz,lepszego.Ale niech tam,czasem i Juanfran sie przydaje,calkiem sie nam rozgral nawet pod koniec sezonu :wink: Zeby tylko nie powielac takich bledow,ze marzymy nie wiadomo o kim,a kupujemy kogos na zasadzie takiego wlasnie "polsrodka" :(
Mam nadzieje,ze Manzano powaznie myslal o Valero,czy kims z tej wyzszej polki.Jesli Kun pojdzie w miare szybko po rozpoczedciu okna transferowego,to mysle,ze Osvaldo mamy u siebie.Jesli nie,to bedzie gorzej,tym bardziej,jesli przyjdzie Adrian (na co zreszta bardzo licze!),a przeciez jest jeszcze Costa,ciagle Rojiblanco i w dodatku powolany na pretemporade...
No i kasa za De Gee,nie wiadomo,co z bramkarzem,nie milkna plotki nt.tego mlodego bramkarza z Genku,jesli wydamy sporo kasy na kupno bramkarza wlasnie,a Kun np.zostanie.W sumie nie wiem,jak do konca stoimy z funduszami.ale pewnie nie najlepiej.
A z drugiej strony po Davidzie,ktory tyle razy uratowal nam w tym sezonie skore,nie wiem,postawic w bramce Asenjo,ktory zreszta nie wiadomo na kiedy bedzie zdrowy,czy nieogranego Joela?Ryzyko jednak,w swietle tego,ze mamy sie odbic po slabym sezonie

Wróć do „Hiszpania”