Mi się wydaje po prostu, że Aguero natrafił na sytuację, gdzie topowe kluby nie szukają klasowego napastnika. Barcelona? Guardiola mówił, że nie chce Argentyńczyka. Real? Bardzo prawdopodobna opcja. Inter, Milan? Odpada. Juventus? Prawdopodobna opcja. ManU, Chelsea, Liverpool - nie szukają napastników, a już na pewno nie tego pułapu. Arsenal - Aguero za drogi, Manchester City - z nimi to wszystko jest możliwe... Widzisz jakieś inne opcje? Bo ja nie.Boromir pisze:Owszem, jest jednym z najlepszych, dlatego strasznie dziwne dla mnie jest, że tylko Juventus się nim interesuje. A Copa America ogląda cały świat, więc w końcu ktoś przejrzy na oczy i go sprzątnie.Realista pisze:Piszesz o Aguero jak o jakimś młodym talencie, który miałby udanymi występami na Copa America się mocno wypromowaćPrzecież Aguero przez wielu uważany jest za jednego z najlepszych ofensywnych piłkarzy na świecie, gracz po najlepszym sezonie w karierze w La Liga, gdzie obok Ronaldo i Messiego przynajmniej dla mnie był najlepszym zawodnikiem.