Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Padik
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 191

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Padik » 03 lip 2011, 15:57

Dziwię się wam, że macie jeszcze w ogóle ochotę "dyskutować" z tym forumowym trollem MarcinemW. On żyje we własnym chorym świecie i co by się nie działo, on zawsze będzie na "nie". Był Benitez - to był zły. Przyszedł Leo - Benio stał się fajny a Leo be. Leo odszedł to nagle stał się fajny. Ten sam tok dyskusji odnośnie poszczególnych graczy. Jego obecność na forum sprowadza się do tego, aby tylko wdawać się w bezsensowne słowne gierki. Jest to typowy przykład knypka, która dostawszy się na pierwszy rok prawa myśli, że już wszystkie rozumy pozjadał. Do tego, żeby błysnąć elokwencją używa wyrażeń, których znaczenia sam nie zna, ale gdzieś je usłyszał na wykładzie i myśli, że jak coś napisze po łacinie, vide:
MarcinW pisze:wszak "ratio legis" tych wynurzeń jest takie, że do zdania opozycyjnego w stosunku do własnych odchodzin jesteś nieprzyzwyczajony, zaś skutkiem tego jest tupanie nogami takie jak teraz. Kontynuuj proszę :)
to już jest cool, trendy i ma rację. Myślę, że najlepszą metodą walki z nim, jest olanie go ciepłym moczem. Po paru tygodniach mu się znudzi i pójdzie szukać sobie innej piaskownicy. Dyskusje z nim i łapanie się za słówka jak i udowadnianie mu, że nie jest się słoniem większego sensu nie mają, chyba że ktoś lubi takie zabawy.

P.S. Nie odpisuj mi, bo nie mam zamiaru z Tobą "dyskutować".

P.S.2. Podobno kupujemy jakiegoś Alvareza, widział go ktoś na oczy, oprócz filmików na YT?

Wróć do „Włochy”