Liverpool (zbiorczy) - Strona 325

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 02 lip 2011, 1:32

MGiggs, ależ ja się nie obrażam. Tylko momentami koloryzujesz niektóre rzeczy.

Nie wydaje mi się, by Liverpool ostatecznie grał tym 4-4-2. Za duże bogactwo w środku pola. Póki co Gerrard, Meireles, Aquilani, Lucas, Henderson, Shelvey, Spearing i prawdopodobnie również Adam (nie wierzę w to, że transfer nie dojdzie do skutku). Poulsena oczywiście nie liczę, bo facet jest na wylocie i na pewno odejdzie. Podejrzewam też, że Shelvey pójdzie na wypożyczenie (myślę, że Blackpool będzie nim zainteresowane) i odejdzie Meireles lub Aquilani. Tak czy siak, zostanie minimum sześciu graczy do środka pola.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lip 2011, 13:42

Chcecie Downinga a facet chyba nie przyjdzie na ławke a w systemie 4-5-1 to raczej Suarez będzie fałszywym lewoskrzydłowym.
Z Włochem możecie mieć problem, 20 mln w plecy ale czuje ze niewiele można odzyskać, facet ewidentnie nie pasuje do Prem i cięzko go będzie opchnąć bo sam nie pali się do powrotu na Anfield.

ps- dunski maestro ma jakieś oferty? :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 02 lip 2011, 13:52 przez MGiggs, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 02 lip 2011, 13:49

A jak myślisz? :maruda:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 02 lip 2011, 14:22

Alberto Aquilani pisze:I'm returning to Liverpool with enthusiasm. Juventus? There were restrictions. I have no problems with it. It is not true that I didn't want to go back to England. I leave Juve on good terms, perhaps there was too much waiting around in the squad, in any case I have fallen outside those restrictions.
Jeśli Włoch faktycznie chciałby zostać w Liverpoolu, to nie miałbym absolutnie nic przeciwko. Zastanawiam się nawet, czy nie byłby bardziej pożytecznym zawodnikiem niż Meireles.

Peter Gulacsi najprawdopodobniej pójdzie na roczne wypożyczenie do Hull City.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lip 2011, 14:32

Raul miał dobry sezon a Wloch to jeden z najgorszych transferów ostatnich lat, więc nie wiem o co chodzi z pożytecznością.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 02 lip 2011, 15:21

Chodzi o to, że Włoch w formie jest po prostu lepszym piłkarzem. Kreatywnością, techniką, jakością podań czy przeglądem pola bije Raula na głowę. Gdyby Hodgson nie podejmował idiotycznych decyzji, to Liverpool mógłby mieć z Aquilani'ego sporo pożytku w poprzednim sezonie, bo już pod koniec ostatniej kampanii Beniteza było widać, że Włoch w Anglii czuje się coraz lepiej.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 03 lip 2011, 19:53

Kevin Keen dołączył do sztabu szkoleniowego Liverpoolu.
lfc.tv pisze:Liverpool FC announced today that Kevin Keen is to join the Club as First Team Coach.

Keen has signed a three year deal and will join up with his new colleagues on Monday when the Liverpool squad report back to Melwood for the start of pre-season training.

Keen made over 600 appearances in spells with West Ham, Wolves, Stoke City, Macclesfield and Wycombe.

He was previously First Team Coach at Upton Park and has acted as Caretaker Manager for the Hammers on three separate occasions.

Team Manager Kenny Dalglish said: "I'm delighted that Kevin is joining us to work alongside Steve Clarke coaching the First Team squad. He has previously worked with Steve at West Ham and has a good reputation and a good manner about him.

"He is highly respected in the game and will be a great addition to our technical staff."
Podejrzewam, że to nie koniec wzmacniania sztabu.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 03 lip 2011, 20:43

ekipa budowana jak widać powoli. oby na lata. Lee odszedł z niewyjaśnionych przyczyn - na moje wychodzi, że nie bardzo dogadywał się z Kingiem. coś czuję, że będziemy widzieli fajny zespół w następnym sezonie.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 lip 2011, 13:49

Sprawa transferu N'Goga do Sunderlandu jest już nieaktualna, ale wg L'Equipe z odsieczą przybywa Aston Villa oferując za Francuza 5,5 mln euro (~5 mln funtów).

http://www.lequipe.fr/Football/breves20 ... villa.html

Wczoraj ta sama gazeta pisała o zainteresowaniu Liverpoolu 17-letnim M'Baye Niangiem. Pytałem o niego w temacie o Ligue 1, ale nie doczekałem się odpowiedzi.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 04 lip 2011, 13:59

To ten potężny fizycznie napastnik w stylu Lukaku?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 lip 2011, 14:05

Mam nadzieję, że mnie nie pytasz. Ja go w życiu nie widziałem. :P

Na forum lfc.pl fajne zdjęcie się przed chwilą pojawiło. Nowy sztab szkoleniowy:

Obrazek

Steve Clarke prawdopodobnie zostanie nowym asystentem Kenny'ego. To oznacza, że ani Paul Clement, ani Gary McAllister na Anfield nie trafią.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 04 lip 2011, 14:09

Daaaamian pisze:To oznacza, że ani Paul Clement, ani Gary McAllister na Anfield nie trafią.
Nie spodziewałem się że tak szybko wyjdą plotki (no chyba że było rzeczywiście coś na rzeczy) o Clemencie odkąd Villas-Boas go wymienił :lol:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 lip 2011, 16:07

Zdjęcia z pierwszej sesji treningowej przed zbliżającym się sezonem:

First day photos: part one & part two.

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 04 lip 2011, 21:25

Plotek ciag dalszy: Tottenham are eager to begin their
summer spending by bidding for
Barca's Bojan Krkic, who is also on the
radar of Liverpool.
Oby cos w tym bylo, chociaz Bojan jest podatny na kontuzje.

GiveMeFootball

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 lip 2011, 22:01

Bojan nie znajduje się na celowniku Liverpoolu. Podobnie jak Lennon, o którym coś piszą dzisiejsze media.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”