Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1357

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 lip 2011, 15:20

:lol: bueheheheheh 3 pkt skarbie :*

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8424

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 lip 2011, 15:20

Liczysz na złote usta? :lol:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1325

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 06 lip 2011, 15:26

Liczysz na złote usta? :lol:
On nie ale ten co pieprzył takie głupoty na pewno.

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 06 lip 2011, 15:26

He, he,dobra napinka, szkoda ze bezsensowna bo nikt nawet nie raczyl wymienic argumentow co do sily zespolow, poszczegolnych formacji i zawodnikow itd., nie wspominajac o tym ,ze nigdy tego nie porownamy, bo to inne ligi.

Porownanie z City miazdzy, wyjecie strzelonych bramek CRa tez, bo w Hiszpanii byla duza debata, czy Real czasem bez Crisa nie gra lepiej (ja osobiscie przez te dwa sezony rowniez zadawalem sobie takie pytanie, choc to teza nie sprawdzona na razie na klasowych zaspolach, choc wedlug mitu z tymi akurat Cris nie gra nic :lol: )

Te odwołania do poprzednich sezonow czy manity na CN tez z dupy, bo jak rozumiem wczesniej Realfan, a teraz Emerald powoływali sie raczej na Real drugiej cześci sezonu.

Ja nie lubie takich porownan, ale jak mialbym rok temu postawic na wygrana Realu w PL to nie zrobilbym tego, teraz majac w pamieci Real z drugiej czesci sezonu, w miare sensowne wzmocnienia/uzupelnienia, postawilbym jednak na Real wiecej pieniedzy niz na MU czy Chelsea, pewnie dlatego ze jestem mocno subiektywny w tej kwestii, ale bynajmniej nie wynika to z mojej buty, ale biezacej oceny sily tych zespolow, czy moglbym sie pomylic jasne ze tak, to prawdopodobne ( :lol: ), ale to moja opinia
Ostatnio zmieniony 06 lip 2011, 15:29 przez tylerdurden, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 lip 2011, 15:28

On nie ale ten co pieprzył takie głupoty na pewno.
A jak myślisz, kto mógł coś takiego wypowiedzieć? :lol:

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 lip 2011, 15:32

Chłopaczek doskonale wie kto takie bzdury pisał więc nie wiem po co to pytanie? mam nadzieję że nie wywołałeś go do tablicy Chłopaku ;p

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 lip 2011, 15:35

Milan odpuścił LM, przegrał z Tottenhamem...który od nas dostał 5:0...

Jak dotąd drużyna Realu to były nazwiska, obecnie wydaje mi się, że drużyna idzie do przodu, stanowi coraz większy kolektyw, personalnie to jedna z lepszych ekip...ale czy lepsza od Grande Milanu :lol: :wink: zobaczymy być może już niedługo. Gdybać sobie można.

Ale w to że Grande Milan odpuścił LM to mnie rozjebało...

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 lip 2011, 15:37

Chłopaczek wie, ale Gilardinho zdaje się, że nie wie :wink:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1325

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 06 lip 2011, 15:39

Chłopaczek wie, ale Gilardinho zdaje się, że nie wie :wink:
Wiem i właśnie z tego się śmieje, chyba nie wyczułeś polewu z Lorda.
Ale w to że Grande Milan odpuścił LM to mnie rozjebało...
Mnie co roku rozpierdala jak w Europie można się tak ośmieszać budując drużynę za takie pieniądze.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1383
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 lip 2011, 15:42

Jak Wilmore raz na rok napisze coś sensownego to i tak zostanie wyśmiany...a Chłopaczka nie brałbym na poważnie - to zakamuflowany Interista,co widać po topicu w Juve o calciopoli :wink:
Analogia do City może i trochę na wyrost ale na miejscu - na papierze niebiescy z Manchesteru mają skład na pierwsze miejsce w Premier League (szczególnie ofensywa robi wrażenie) i na bardzo wysoką pozycje w Europie...w praktyce maja problemy z Lechem...Real Madryt też na papierze dzieli i rządzi.Każdego lata.

Awatar użytkownika
Realista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 06 lip 2011, 15:45

Emerald pisze:Ojej...

No faktycznie ja rozpoczalem te dyskusje... Tyle tylko, ze moje intencje zostaly zle odczytane :/ Po raz kolejny podkresle, ze nie mialem na celu porownywanie Realu I MU...
Wybacz, nie chciałem, żeby to zabrzmiało tak pretensjonalnie, po prostu chciałem zwrócić uwagę, że dyskusję rozpoczęła obiektywna osoba.
Dlaczego wiec tyle tutaj się pisze o porażce MU w finale gdzie zagrało do przodu a unika klęski Realu z 1 GD?
Bo klęska Realu z 1 GD jestem przekonany, że się nie powtórzy, Ferguson zrobił ten sam błąd w finale po raz drugi - to jest ta różnica. Jeżeli macie zamiar przywoływać manitę jako argument o sile Realu to spoko.
Mnie co roku rozpierdala jak w Europie można się tak ośmieszać budując drużynę za takie pieniądze.
Bo w końcu ktoś poszedł po rozum do głowy i zatrudnił trenera wartego takiego klubu jak Real, i to raczej koniec epoki ośmieszana się w LM. Swoją drogą, pomimo licznych klęsk w 1/8, Real nigdy Ligi Mistrzów odpuszczać nie musiał, co w przypadku Milanu tak sugerują jego fani...

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 337

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 06 lip 2011, 15:51

Nie chce mi sie komentowac ostatnich 3str, ale nie wiem co trzeba miec w glowie, zeby porownywac obecny Real z tym co bylo kilka lat temu - z pseudotrenerami i pseudoobrona, czy 'wzmocnieniami' w postaci Drenthe Dudka Metzeldera. To z MU tez mozna sie juz smiac, bo pare lat temu z grupy nie wyszedl? City to w ogole ciezko komentowac (obrona + trener, prawie jak Real).

I btw, spojrzcie na siebie - obrazacie sie i piszecie o bucie, obrosnieciu w piorka itd... bo ktos odwazyl sie napisac ze dalby wieksze (większe nie znaczy 100% ;) ) szanse na zwyciestwo w Premier dla Realu niz MU? I wyjezdzacie jako argument potwierdzajacy z dyspozycja Realu 3 lata temu? :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lip 2011, 15:55

A co złego jest z obroną Man City ? z tego co pamiętam żadna ekipa nie straciła mniej bramek w poprzednim sezonie niż City własnie.
ale nie wiem co trzeba miec w glowie, zeby porownywac obecny Real z tym co bylo kilka lat temu - z pseudotrenerami i pseudoobrona, czy 'wzmocnieniami' w postaci Drenthe Dudka Metzeldera. To z MU tez mozna sie juz smiac, bo pare lat temu z grupy nie wyszedl?
Z Arsenalu się smieją, że od 6 lat nic nie zdobywa :lol:

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1383
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 lip 2011, 16:00

Zaraz,zaraz...Mancini co roku zdobywa jakieś tam trofeum,statystycznie City ma najlepszą wraz z Chelsea obronę w Premier League (stracone 33 bramki),a taki Kolarov gra w City a nie w Realu tylko dlatego,że Królewskich nie było na niego stać (Mou o niego mocno zabiegał)... :roll:

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 337

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 06 lip 2011, 16:02

Moze trafialem zle mecze, ale te co ogladalem to byla parodia gry w obronie (m.in. przegrana z Evertonem u siebie, ktora gruuuubo obstawilem....) - w dodatku fakt ze po sprowadzeniu Kolarova na lewej gra Zabaleta, ktorego nie uznaje za leftbacka z topu.

Arsenal - tu raczej imo kwestia podejscia Wengera do druzyny, olewania graczy 30+ i ciaglej rozprzedazy trzonu druzyny i zastepowania talentami. No ale moze kiedys sie opanuje :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”