Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 lip 2011, 15:20
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 lip 2011, 15:20
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 06 lip 2011, 15:26
On nie ale ten co pieprzył takie głupoty na pewno.Liczysz na złote usta?
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 06 lip 2011, 15:26
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 lip 2011, 15:28
A jak myślisz, kto mógł coś takiego wypowiedzieć?On nie ale ten co pieprzył takie głupoty na pewno.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 lip 2011, 15:32
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 lip 2011, 15:35
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 lip 2011, 15:37
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 06 lip 2011, 15:39
Wiem i właśnie z tego się śmieje, chyba nie wyczułeś polewu z Lorda.Chłopaczek wie, ale Gilardinho zdaje się, że nie wie
Mnie co roku rozpierdala jak w Europie można się tak ośmieszać budując drużynę za takie pieniądze.Ale w to że Grande Milan odpuścił LM to mnie rozjebało...
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 lip 2011, 15:42
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 06 lip 2011, 15:45
Wybacz, nie chciałem, żeby to zabrzmiało tak pretensjonalnie, po prostu chciałem zwrócić uwagę, że dyskusję rozpoczęła obiektywna osoba.Emerald pisze:Ojej...
No faktycznie ja rozpoczalem te dyskusje... Tyle tylko, ze moje intencje zostaly zle odczytanePo raz kolejny podkresle, ze nie mialem na celu porownywanie Realu I MU...
Bo klęska Realu z 1 GD jestem przekonany, że się nie powtórzy, Ferguson zrobił ten sam błąd w finale po raz drugi - to jest ta różnica. Jeżeli macie zamiar przywoływać manitę jako argument o sile Realu to spoko.Dlaczego wiec tyle tutaj się pisze o porażce MU w finale gdzie zagrało do przodu a unika klęski Realu z 1 GD?
Bo w końcu ktoś poszedł po rozum do głowy i zatrudnił trenera wartego takiego klubu jak Real, i to raczej koniec epoki ośmieszana się w LM. Swoją drogą, pomimo licznych klęsk w 1/8, Real nigdy Ligi Mistrzów odpuszczać nie musiał, co w przypadku Milanu tak sugerują jego fani...Mnie co roku rozpierdala jak w Europie można się tak ośmieszać budując drużynę za takie pieniądze.
Realista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 06 lip 2011, 15:51
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lip 2011, 15:55
Z Arsenalu się smieją, że od 6 lat nic nie zdobywaale nie wiem co trzeba miec w glowie, zeby porownywac obecny Real z tym co bylo kilka lat temu - z pseudotrenerami i pseudoobrona, czy 'wzmocnieniami' w postaci Drenthe Dudka Metzeldera. To z MU tez mozna sie juz smiac, bo pare lat temu z grupy nie wyszedl?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 lip 2011, 16:00
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 06 lip 2011, 16:02
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio