SS Lazio (zbiorczy) - Strona 7

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Lazio w lidze?

1-2
0
Brak głosów
3-4
0
Brak głosów
5-8
2
100%
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 26 mar 2005, 20:03

Może mi ktoś cos powiedzieć o tym Macedonczyku (z Macedonii jest chyba?) Goranie Pandevie co gra w Lazio Rzym jak mu idzie? I czy wybiega na boisko w podstawowym squadzie?

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 26 mar 2005, 20:23

patryk89 pisze:Może mi ktoś cos powiedzieć o tym Macedonczyku (z Macedonii jest chyba?) Goranie Pandevie co gra w Lazio Rzym jak mu idzie? I czy wybiega na boisko w podstawowym squadzie?
idzie mu jak na tak mało doswiadczonego gracza bardzo dobrze przykład bramka z jufe co nawinoł Thurama i Cannavaro jak pacholki :]

w reprezantacji Macedonie tak nie dawno nwet strzelił bramke :] chyab z andora :)

dla mnie trpche mało gra w LAZIO czasami wchoidz na ostatnie minuty głownie graja Di Canio i Rocchi jeszcze jest Bazzani i nie zapominajac o Muzzim wiec dla nie go nie ma mijsca
ale jak zostanie w LAZIO to za 2 sezony bedzie podstawowym graczem :wink:

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 26 mar 2005, 20:31

No wlasnie bo z tego co wiem jest mlodym i perspektywistycznym graczem. A Lazio do dobry klub do szlifowania umiejętnosci.

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 22 kwie 2005, 20:09

dobrze że po seznoie przejdzie Pancaro to mocny obrońca a w Milanie niechciany ... ale z drugiej strony szkoda że Bazzani wroci do Sampy :(

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 kwie 2005, 1:12

Nowaczek -- A skąd masz takie informacje że Beppe wróci do Lazio ?? Jakieś konkterne żródło ?? czy tylko Twoje przypuszczenie ??

Z tego co pamietam przedłużył umowe o rok. Czyli do 2007 roku. Wiec to ciekawa sprawa. Ale może to sie układać w całość. Bo jak Milan kupi Jankulovskiego to bedzie trzecz graczy na lewą flanke nie licząc Beppe także może coś w tym jest.

P.S. Życze wygranej w Niedziele. Tylko by ostatnia passa z Juve na Olimpico została podtrzymana i bedzie dobrze. :twisted:

Pozdro

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 23 kwie 2005, 10:39

znalazłem info o powrocie Pancaro do Lazio na Transfermarkt.de ale nie wiem na ile jest to wiarygodne... niemiaszki czasem też odstawiają knoty na tej stonie.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 23 kwie 2005, 10:55

Mi też się właśnie wydaje, że Peppe nie ma co już szukać w Mediolanie.Jak przyjdzie Marek, to nawet nie ma szans na ławkę rezerwowych.Jak się nie mylę może on też grać na prawej obronie.Ale jak przyjdzie Bonera, to też nie będzie dla niego za wesoło.DLatego powrót do Rzymu, być może razem z Favallim.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 kwie 2005, 10:56

Aha czyli była jakieś ploty o powrocie Beppe ... Bo ja nie widziałem dla tego sie zastanawiełem czy coś sie "święci" - Okaże sie po sezonie jak zawsze - Dzieki - Lucass - Pozdro

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 23 kwie 2005, 12:17

w sumie to sam nie wiem czy On się w Lazio przyda ... mamy Oddo i Zauriego na boki obrony a na ławce lepiej niech siedzą jacyś młodzi i się uczą . No chyba ,że ktoś odejdzie w wakacje i zrobi się dla Beppe miejsce w podstawowym składzie.
Szanuje tego gościa i chciałbym go zobaczyć w Lazio ale lepiej za kilka lat jako kogoś z ekipy szkoleniowej 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 kwie 2005, 20:35

Wychodzą na boisko. Nie wiem czy Lazio wygra choc w to wierze na pewno nie wygra na Milan tylko dla Siebie ale nie mozecie nas zawieść :D Di Canio w pierwszy składzie :D a u nich Balsi :D Nie ma Pandeva :( szkoda bo znów by osmieszył obrone Juve ale jest Rocchi :D a Bazzani na ławce.

P.S. Kibice Juve mozecie zobaczyc co znacza kibice prawdziwi kibice Na Olimpico klimat w sam raz by pokonac Juve....

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 24 kwie 2005, 21:33

Karny w 39 minucie na Filippinim .. :roll: :!: :!: :!: Thuram nawet nie myślał o piłce..... Znów sie zaczyna ...

Dobrze Lazio gra Rocchi ciagnie do przodu Cesar i Filippini Flankami szaleja a Juve bez " jaj " i bez Del Piero troche końcówka nie czysta ale to bedzie w wykonaniu Tachcinardiego który powinien wyleciec za faul na Oddo :!: :!:

Czuje że Lzio podoła zadaniu :D

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 24 kwie 2005, 21:38

Bzdura, nie bylo karnego. Widac bylo, ze Filippini za mocno sobie wypuscil i tylko juz myslal o wymuszeniu. Faktem jest, ze sedziowanie jest bardzo dobre narazie. Wszystkie spalone prawidlowo odgwizdane i karteczki rozdane komu trzeba bylo.

Juve gra tragicznie. Oprocz tej akcji Zambrotty z Olivera to nic nie pokazali. Czekam na 2 polowe, moze Kapo wejdzie i pociagnie gre. Tylko za kogo? Bo tu mam dylemat i Tacchinardi i Blasi graja bardzo zle. Ale chyba powinien zejsc Tachhi bo ma kartke a i czerwien byla blisko, niech odpocznie.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 24 kwie 2005, 21:42

No mi sie zdaje że Thuram tylko myślał jak zatrzymać Filipiniego :roll: ale po zabawie bo juz to nic nie da...

Druga połowa przed nami. Licze że Juve nadal bedzie grało tak samo :twisted: to wtedy wierze w Lazia coraz bardzie.

Peruzzi i Di Canio zaszli nowy bramkarz i Bazzani !!!!

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 24 kwie 2005, 21:46

uuu...ladny wykop bramkarza lazio. moze byc "bohaterem" wieczoru :D

dobra spadam ogladac, opinie po meczu

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B