Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 lip 2011, 18:57
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 07 lip 2011, 19:40
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 lip 2011, 21:41
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 07 lip 2011, 21:59
A nie jest tak że zawodnicy(oprócz Wlazłego-) zgodzili się już na wyjazd na ME gdzieś to kiedyś przeczytałem - z Gumą i Winiarem jestem niemal pewny na 99% a Pliński zgłosi się do kadry jeśli będzie odrazu wpełni gotów...Babel pisze: AA staje chyba przed ciezkim zadaniem, bo trzeba bedzie nakłonic Wlazłego, WIniarskiego, Zagumnego i Plińskiego juz na ME.
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 lip 2011, 22:08
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 07 lip 2011, 22:29
Wszystko zależy jak tam AA się z nimi dogadał...W/g mnie ich powrót wcale nie jest nierealny(może Wlazłego) reszta powinna być gotowaCzyli we wrześniu chciałbyś bronić mistrzostwa Europy?
- Nie mówię „nie”.
http://www.s-w-o.pl/index.php/ls-2011-g ... tej-ekipy/
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 lip 2011, 23:30
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 07 lip 2011, 23:50
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 08 lip 2011, 9:14
Zdefiniuj co masz na myśli pisząc potencjał. Nie rozumiem tego zdanie, które zacytowałem. Dla mnie potencjał to maksymalne możliwości jakie może osiągnąć zawodnik / drużyna przy założeniu zajścia wszystkich pozytywnie wpływających na formę zdarzeń. To jest długodystansowe. Nie można powiedzieć, że jak Igła gra to mamy potencjał. Potencjał to ma się przed meczem, przed ligą, etc. Oczywiście nie kwestionuje tego, że Igła na ten moment po poza Kurkiem (który ma niewątpliwe wady) jedyny nasz klasowy zawodnik w 6(7). Igła ma potencjał i go wykorzystuje. Gorzej z resztą. Liga się rozwija, ale też zabija naszą reprezentację. Ja się pytam gdzie jest Mika, gdzie jest Król, Hebda, etc? Mika miał być talentem wyjątkowym, tylko że w tym momencie jest pierwszym rezerwowym (optymistyczne założenie). Winiarski w jego wieku grał regularnie. A i tak są tacy co uważają, że Michał popełnił błąd, że został w Skrze, a nie wyjechał wcześniej do Włoch. Król potrafił zdemolować drużynę Rosji w swojej kategorii wiekowej, szkoda tylko, że to jest przeszłość. Jesteśmy w dupie i zmierzamy w jej głąb.ddemon pisze:Jest potencjał dopóki Igła wygarnia takie piłki
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 08 lip 2011, 10:37
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 lip 2011, 11:37
Wczoraj przegralismy do 15, 20, 20, a Velasco twierdzi ze jak druzyna przegrywa wiecej niz dwoma punktami to jest to róznica klas.Jeszcze jedno turniej się nie zakończył dla nas a krytyka na zespół spadła jakby każdego seta dostalibyśmy do 10-15
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 08 lip 2011, 12:28
Zaraz, zaraz. To mamy tylko przyklaskiwać naszej kadrze czy jest dobrze czy źle? Jak coś jest nie tak to mamy udawać, że jest zajebiście? Na tym Twoim zdaniem polega kibicowanie? Klepać piłkarzy Jagi po wczorajszej kompromitacji też trzeba? Wiara w swoją drużynę ma polegać na tym, że będę wmawiał sobie i innym, że kadra Smudy wygra Euro? Wtedy będę dobrym kibicem czy gorszym od tych w Ergo Arenie?ddemon pisze:Powiem tak jesteście kibicami takimi jak przychodzą do tej hali,nie przepraszam jesteście gorsi bo nie wierzycie nawet w swoją drużynęW hali kibicują tylko jak drużynie idzie,gdy już przestaje wtedy trybuny milkną.Gdy drużyna przegrywa wyżej niż 2-3 pkt wtedy robi się coraz ciszej...Nie to co w Spodku na dobre i na złe...
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 lip 2011, 12:51
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 08 lip 2011, 16:51
krzysiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 08 lip 2011, 18:39
ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio