Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 lip 2011, 15:25
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 12 lip 2011, 15:34
Henry, Mutu, Miccoli, Martinez... Każdy czuł się jako pomocnik jak ryba w wodzie.(L)oczkerson pisze:W meczu z Arsenalem to nie tylko on był bezradny. Nie istotne. Chciałem tylko zauważyć, że Vucinic nie byłby pierwszym skrzydłowym napastnikiem grającym w takim ustawieniu. Bo niektórym się wydaje, że Conte jest jakimś kosmitą, który postradał zmysły.
Szczerze? Wolałem duet Ferrara-Montero.maciek_88 pisze:Ja też nie. Najlepszy środek obrony jaki widziałem w życiu (ewentualnie Canna z Nestą na Euro 2000) budził we mnie obrzydzenie.10 pisze: PS. Jak ja nie lubiłem Juve tamtego okresu...
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 12 lip 2011, 15:38
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 lip 2011, 15:44
A widziałeś co robili Nani czy Reyes w takiej roli w ostatnim sezonie. Nie jestem zwolennikiem Vucinicia, ale na ławę może przyjść jako gracz o innej charakterystyce niż Vargas. Jeśli skończy się na tym, że jedyną opcją na lewej będzie Czarnogórzec to będzie baaaardzo źle, ale jeśli będzie tylko opcją to mogą z tego być korzyści. Tyle, że dla mnie Vucinic to max 12 mln. Więcej by mnie dał.Henry, Mutu, Miccoli, Martinez... Każdy czuł się jako pomocnik jak ryba w wodzie.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 lip 2011, 15:45
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 lip 2011, 15:48
Ale Nani i Reyes to urodzeni skrzydłowi natomiast Vucinic to napastnik.A widziałeś co robili Nani czy Reyes w takiej roli w ostatnim sezonie.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 12 lip 2011, 16:08
Nani to typowy skrzydłowy, także bym go w to nie mieszał. Reyesa dawno nie widziałem.(L)oczkerson pisze: A widziałeś co robili Nani czy Reyes w takiej roli w ostatnim sezonie.
Nie może - nie będzie chciał takiego statusu, a my nie będziemy chcieli wydawać kilkunastu baniek na ławnika.(L)oczkerson pisze:Nie jestem zwolennikiem Vucinicia, ale na ławę może przyjść
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 15 lip 2011, 16:31
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 15 lip 2011, 16:38
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 15 lip 2011, 16:48
Ten pseudonim jest zarezerwowany dla innej gwiazdy(L)oczkerson pisze:włoski Cristiano Ronaldo.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 15 lip 2011, 16:53
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 15 lip 2011, 17:15
W sumie - jak symulował rzeczywiście gesty miał podobne.(L)oczkerson pisze:Fakt. Lanzafame nie przez przypadek tak został nazwany przez media te 4? lata temu
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 15 lip 2011, 17:18
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 15 lip 2011, 17:26
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 15 lip 2011, 17:27
arek_ahig
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio