Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 16 lip 2011, 22:58

Przed sezonem chyba wielu spodziewało się, ze Jonathan będzie dostawał szansę od Pepa co się później stało nie wiadomo. Kwota nie powala, ale lepiej coś zarobić niż oddawać niezłych zawodników za darmo. Ciężko mi uwierzyć, że Barca go wykupi, chyba, że chłopak naprawdę zrobi spory postęp i przyda się przy jakieś transakcji. W Barcelonie B są kolejni, którzy mogą zając jego miejsce Espinosa, Rafa, Roberto, Romeu. Może nie do końca to są te same profile, ale pomocników utalentowanych nie mniej, a wg. nie licząc pierwszego(bo za często go nie widziałem) to bardziej - nie brakuje. Jonathana nie do końca było wiadomo na jaką pozycję szykować.
Bardziej jednak zmartwiła mnie informacja o wypożyczeniu Henrique. Naprawdę przy przejmowaniu władzy przez ekipę Sandro miałem nadzieję, że sprawa wypożyczonych zostanie załatwiona i Barca coś odzyska. Oczywiście to nie ich wina, że ktoś zapłacił za Dmytro 25, za Zlatana ileś tam, dalej Caceresa i tego K9- ale mogli się bardziej postarać. Za dużo Barca traci. Ten Henrique grał sporo w Bayerze, Racingu i naprawdę nie było na niego chętnego. Dziwne.

Wróć do „Hiszpania”