Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: veelden^ » 25 kwie 2005, 18:09

*_For_zaza_Milan_* pisze:P.S..... Veelden toma być kadra ?? czy pierwsz skład ?? Oj widze że mnie nie zrozumiałeś bo zobacz ile brame straciło Juve np. bez jednego ogniwa Zebiny :D ale o.k Moggi wie lepiej
Ja chcialem Ci pokazac, ze poza Cannavaro mamy jeszcze paru solidnych obroncow itd., ale rzeczywiscie Fabio jest bardzo waznym ogniwem naszej defensywy i to chyba zrozumiale, ze jego absencja jest dotkliwie odczuwalna przez zespol. Piszesz, ze Moggi wie lepiej, ale jakbys czytal jego niedawne wypowiedzi to mowil on, ze klub potrzebuje wzmocnien i wiekszej liczby wartosciowych zmiennikowi dlatego ma zamiar przeznaczyc na transfery 60mln EUR w najblizszym mercato. Ile w tych slowach jest prawfdy? Przekonamy sie niebawem. Zreszta co Cie to tak boli? Tym lepiej dla Milanu, ze Juve nie ma lawki.

Co do meczu? Piszesz, ze NIKOGO nie ma, a z tego co pamietam to ja juz swoja opinie wyrazilem i to 3 min. po meczu (EUROGOLE nie pokazuja Ligi wloskiej) i nie wiem czy oczekujesz, ze bede ja powielal co 5 minut, napisalem raz i dla mnie wystarczy.

Wróć do „Wracając Do Meritum”