Ja chcialem Ci pokazac, ze poza Cannavaro mamy jeszcze paru solidnych obroncow itd., ale rzeczywiscie Fabio jest bardzo waznym ogniwem naszej defensywy i to chyba zrozumiale, ze jego absencja jest dotkliwie odczuwalna przez zespol. Piszesz, ze Moggi wie lepiej, ale jakbys czytal jego niedawne wypowiedzi to mowil on, ze klub potrzebuje wzmocnien i wiekszej liczby wartosciowych zmiennikowi dlatego ma zamiar przeznaczyc na transfery 60mln EUR w najblizszym mercato. Ile w tych slowach jest prawfdy? Przekonamy sie niebawem. Zreszta co Cie to tak boli? Tym lepiej dla Milanu, ze Juve nie ma lawki.*_For_zaza_Milan_* pisze:P.S..... Veelden toma być kadra ?? czy pierwsz skład ?? Oj widze że mnie nie zrozumiałeś bo zobacz ile brame straciło Juve np. bez jednego ogniwa Zebinyale o.k Moggi wie lepiej
Co do meczu? Piszesz, ze NIKOGO nie ma, a z tego co pamietam to ja juz swoja opinie wyrazilem i to 3 min. po meczu (EUROGOLE nie pokazuja Ligi wloskiej) i nie wiem czy oczekujesz, ze bede ja powielal co 5 minut, napisalem raz i dla mnie wystarczy.