Pokazywała i w tym roku też pokaże.fieldy pisze:Nie wiem przypadkiem, czy TVP nie pokazywała
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 lip 2011, 17:22
Pokazywała i w tym roku też pokaże.fieldy pisze:Nie wiem przypadkiem, czy TVP nie pokazywała
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 lip 2011, 23:07
Portal SportoweFakty.pl dotarł do nowych informacji na temat transmisji I ligi w telewizji. Jak się okazuje, od nowego sezonu rozgrywki zaplecza ekstraklasy będą pokazywane w aż dwóch stacjach.
Oprócz TVP Sport, która transmituje rozgrywki od kilku lat, I liga pojawi się także na antenie Orange Sport. Dla tej drugiej stacji to ważny produkt, wszak wraz z końcem minionego sezonu utraciła ona prawa do pokazywania ekstraklasy.
W ramówkach obu stacji próżno szukać zapowiedzi transmisji meczów z 1. kolejki. Prezes Piłkarskiej Ligi Polskiej Władysław Szypuła zapewnia jednak w rozmowie z portalem SportoweFakty.pl, że kibice nie muszą się martwić. - Kontaktowałem się z obiema telewizjami i wiem, że warunki są już uzgodnione. Z każdej kolejki będą pokazywane dwa, trzy lub cztery spotkania. Szczegóły umowy zostaną jeszcze doprecyzowane i wówczas będzie wiadomo, która stacja ile meczów będzie transmitować.
Według pierwotnych informacji szczegóły dotyczące transmisji telewizyjnych, a także sponsora tytularnego zaplecza ekstraklasy miały zostać podane do publicznej wiadomości już w ubiegły czwartek. - Wszystko trochę się przesunie, najprawdopodobniej o tydzień. Najbliższy czwartek może już przynieść odpowiedzi na większość pytań - dodał Szypuła.
Przypomnijmy, że I liga czeka na sponsora tytularnego od ponad roku, czyli od momentu wycofania się jednej z firm bukmacherskich.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lip 2011, 18:08
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 lip 2011, 18:38
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 lip 2011, 18:46
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 lip 2011, 19:24
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 lip 2011, 13:55
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 lip 2011, 20:53
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 lip 2011, 23:19
No wlasnie wchodze na stonki eurofutbol i 90minut i zdjeli te newsy o zaprzeczeniu emisji... wiec albo cos wroble cwierkaly 90minut sie nabralo albo Polsat monitoruje internetsbQ pisze:Mistrzu ten ostatni link nie działa.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 23 lip 2011, 23:24
SiKor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 24 lip 2011, 11:14
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 lip 2011, 11:53
Ja tego nie rozumiem... po pierwsze jest rozgardiasz informacyjny, ok niech zrobia jakams kampanie, promocje polskie zepsoly w polsacie sport. a tu najpierw info, ze jest.potem ze nie ma... zajawki do meczu a meczu nie ma...MazurXIII pisze:Polsat można przynajmniej zrozumieć - chcą wepchnąć dekoder...
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 lip 2011, 12:02
Ale mam szczęścieMazurXIII pisze:To co odstawia publiczna z Copa America w tym roku przechodzi ludzkie pojęcie.Wyłączenie nadajników około 2 w nocy (ponoć normalna praktyka) przez co nie można obejrzeć było ćwierćfinałów,a teraz puszczenie z obsuwem finału bo ważniejsze są Gwiezdne Wojny,który każdy i tak oglądał z milion razy...
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 lip 2011, 12:54
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 24 lip 2011, 13:42
SiKor
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio