Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
jaca911
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: jaca911 » 26 lip 2011, 16:24

Nie jestem ani rasistą, ani nacjonalistą ale uważam, że w Polskiej kadrze powinni grać tylko Polacy. Nie zawodnicy, którzy na rok czy półtorej przed euro sobie przypomnieli, że przecież mieli dziadka Polaka i mogą się wypromować.
Dla mnie Obranjak czy Boenisch to żadni Polacy. Wiadomo, nie można porównywać ich do Rogera, bo to różne historię, ale moim zdaniem obie będą miały ten sam finał.

Poza tym, sama jakość nie wystarczy. Nie wierzę, że taki Polanski czy Boenisch zawsze będą wkładać w mecze cale serce...grać będą na 100% bo są profesjonalistami ale gra w kadrze to właśnie to serce. I temu bym wolał jakiegoś naszego chłopaka zamiast tego jak gdzieś przeczytałem "Farbowanego Lisa".

Nie wyobrażam sobie w kadrze także ani Perquisa, a już w ogóle Arboledy...to jakaś paranoja, Arboleda nawet nie jest lubiany o czym dziś czytałem w Przeglądzie sportowym, gdzie to Lewandowski o nim mówił bardzo źle (nie jest jego konkurencją) także coś w tym musi być. Mam nadzieję, że Franek pójdzie po rozum do głowy i nie będzie już nikogo powoływał z obcokrajowców, bo nie wyobrażam sobie kadry z Polanskim, Obranjakiem, Boenischem, Arboledą, Perquisem i być może jeszcze Rogerem, bo taki pomysł też już słyszałem...

Wróć do „Polska”