Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 sie 2011, 22:22
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 sie 2011, 22:26
Dr.Football1 pisze:Maor to jest naprawde fantastyczny pilkarz.
Szkoda, że prawdopodobnie będzie to jego ostatni sezon w naszej lidze.Jarzinho pisze:Maor to zdecydowanie obecnie numer 1 jeśli chodzi o naszą Ekstraklasę.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 03 sie 2011, 22:32
Podpowiem, że po polsku mówi się: zawodnik meczu.Hyypia123 pisze:man of the match.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 sie 2011, 22:33
Dostał już powołanie do kadry Izraelaemdżej pisze:Tylko niech nie pieprzą ciągle o jego grze dla Polski.
bartbuks
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smarki Smark » 03 sie 2011, 22:36
Smarki Smark
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 03 sie 2011, 22:37
Wiem. Nie przeszkodziło to jednak Borkowi i Iwanowi w spekulacjach, że może się jeszcze udać dopóki nie zagra w oficjalnym meczu.bartbuks pisze:Dostał już powołanie do kadry Izraela
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 sie 2011, 22:39
O czym wy piszecie. Skończcie z tymi przymiarkami, bo rzygać się chce...Smarki Smark pisze:Pięknie, szkoda że Melikson nie będzie u nas grał w kadrze zamiast Polańskiego.
Smuda nie prowadzi Izraela, więc nie dojdzie do tak żałosnej sytuacji.Wiem. Nie przeszkodziło to jednak Borkowi i Iwanowi w spekulacjach, że może się jeszcze udać dopóki nie zagra w oficjalnym meczu.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 sie 2011, 22:46
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sie 2011, 22:50
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 sie 2011, 22:53
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 sie 2011, 22:54
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sie 2011, 22:57
moim zdaniem Wisła zagrała dziś bardzo dobrze. Świetnie w defensywie, rywal miał bardzo mało miejsca, bramka padła przypadkowa, rykoszet i piłka spadła pod nogi Bułgara. Melikson zagrał kapitalnie, widziałem go dopiero 3, czy 4 raz nie wiem czy zawsze tak gra, ale dziś zrobił na mnie wielkie wrażenie. Gra z klepki z Małeckim, czy głównie te podania prostopadłe, no i ta akcja przy karnym .. spieprzał z piłką jak Theo Walcott ... i też nie strzelił z akcjiBoromir pisze:Poza Kopenhagą i Dynamem wszystkie te drużyny są w zasięgu Wisły. Tylko Wisła też musi grać lepiej niż w dwumeczu z Litexem, bo nie oszukujmy się, to nie Wisła była mocna tylko Bułgarzy słabi.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smarki Smark » 03 sie 2011, 22:58
Smarki Smark

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 sie 2011, 23:00
Cholera wie, bo odszedł Stale Solbakken i zastąpił go Roland Nilsson. W sumie można stwierdzić, że sukcesy duńskiej drużyny to w wielkiej mierze sukces norweskiego trenera. Nie stawiałbym Wisły na straconej pozycji, bo Broendby kiedyś też miało pożreć Widzew. A historia lubi się powtarzać...fieldy pisze:Nie wiem z kim Wisła zagra w kolejnej rundzie, ale z tych rywali podanych wyżej wydaje się, że tylko z Duńczykami mieliby poważne problemy. Reszta imo w zasięgu.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio