Za tych co odeszli ['] - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Re: Za tych co odeszli [']

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 05 sie 2011, 19:02

kaczy pisze:Andrzej Lepper ['] ... mój kandydat z 2010 roku :cry:
Wawel?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 05 sie 2011, 19:04

brylancik pisze: kaczy napisał(a):Andrzej Lepper ['] ... mój kandydat z 2010 roku :cry:
Wawel?
Może nie aż tak, ale na porządną biografię zasłużył

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 05 sie 2011, 19:10

Szczerze, to facet był nieodgadniony, a to z PiS, a to z SLD. Ale nie spodziewałem się tego, myślałem że to typowa bandytka, która ma dać mu władzę itp. A tak, to sorry, ale ja uważam, że niezależnie od sytuacji życiowej, facet powiedział - nie daję rady. A to jest hardcore. I mnie - co może zabrzmieć idiotycznie - pozytywnie zaskoczył. W tej sytuacji, nie przekręcajcie tego, bo serio jestem pod wrażeniem.

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 05 sie 2011, 19:11

wawel nie sadze, ale jakas żałoba narodowa :wink:

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 05 sie 2011, 19:48

wawel nie sadze, ale jakas żałoba narodowa :wink:
W każdym kościele uderzy dzwon :P

PiS na pewno powie że zginął w niewyjaśnionych okolicznościach, a linka na której się powiesił to właściwie jakaś wełenka była, niczym patyk normalnie.
Czekam na wypowiedź Maciarewicza. Kaczyński i pod Gierka się podczepiał, więc i Lepper może być.

Choć biorąc pod uwagę idiotyzm pisiorów, to obwinienie za to Tuska nie byłoby niczym nadzwyczajnym. Swoją drogą, to Tusk mógłby się w końcu wziąć za siebie i zrobić wszystko by zdelegalizować PiS... Ale widać brak cojones.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 sie 2011, 19:56

Choć biorąc pod uwagę idiotyzm pisiorów, to obwinienie za to Tuska nie byłoby niczym nadzwyczajnym. Swoją drogą, to Tusk mógłby się w końcu wziąć za siebie i zrobić wszystko by zdelegalizować PiS... Ale widać brak cojones.
Nie zapomnij, kto jako pierwszy wykorzystał politycznie samobójstwo pewnej osoby.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 05 sie 2011, 19:56

Widzę, że nauka Wilmore'a nie idzie w las. Andrzej Lepper umarł, a młodzi i wykształceni mieszają do tego PIS. Jakie to typowe.

EDIT:
Widzisz Boromir, niektórym nie przemówisz do rozsądku. Wersja sympatyków PO - biedna i zaszczuta przez PIS-owskie służby Basia Blida odebrała sobie życie, bo nie mogła dłużej znieść atmosfery podejrzliwości w stosunku do jej osoby. Wersja racjonalna - Barbara Blida wiedząc, że jest umoczona po uszy w niejasnych interesach ze strachu strzeliła do siebie z bliskiej odległości. Aha, i nie zapominajmy, że to Kaczyński i Ziobro pociągnęli wtedy za spust. To oni zabili tą jakże uczciwą kobietę :!:
Ostatnio zmieniony 05 sie 2011, 20:00 przez Marco Van Basten, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 05 sie 2011, 19:59

Mlodzi, wykształceni z Kikół. Kwalifikowana forma mlodych, wykształconych z duzych ośrodków.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 05 sie 2011, 20:01

PiS będzie siedział cicho, bo to w końcu oni dobili Samoobronę aferą gruntową :wink:
A Leppera można określić jako kogoś pomiędzy self-made man'em a współczesnym Nikdemem Dyzmą.
Kto by pomyślał kilkanście lat temu, ze gość w śmiesznej fryzurze wywalający zboże na tory będzie wicepremierem ?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 sie 2011, 20:09

Właśnie mówiłem do kumpla, że ciekawy jestem kiedy za sambójstwo Leppera zostanie obwiniony PiS i już mamy :mrgreen:

Wersja racjonalna - Barbara Blida wiedząc, że jest umoczona po uszy w niejasnych interesach ze strachu strzeliła do siebie z bliskiej odległości.
Sęk w tym, że nawet w raporcie Kalisza stwierdzono, że Blida chciała się okaleczyć tylko nie bardzo wiedziała, że strzelając ślepakami z bliska też da się zabić. Ale o tym w mediach cisza, więc Samaele i podobni nie wiedzą o tym :mrgreen: Ciekawe po co uczciwa obywatelka chciałby się okaleczyć, zeby nie trafić do pudła, przecież jak niczemu nie byłaby winna to po co jej by przyszło coś takiego do głowy?

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 05 sie 2011, 20:15

Tylko grzegorzfcb załapał że dziwne by to było gdyby PiS do tego podbijał, ale spoko :D

Poza tym, pięknie siępatrzy na to jak zaślepieni pisowcy jadą swoje. Od pewnego czasu kiedy tylko wypowiadam się w tematach politycznych, prowokuję was, bo wiem że wasza idiotyczna prawicowość na nic więcej nie zasługuje ;)

A co do Blidy, to PiS naprawdę zaszczuwał ludzi, tu skończyło to się dla nich jak najgorzej. Jak się poczujecie jak wasz szefu stanie przed Trybunałem? Ach, zapomniałem nazwiecie nas wszystkich zdrajcami narodu :D

Polska z was się śmieje, ale wy dalej idziecie w zaparte jak pewien Norweg ;)

A Ty Marco, pamiętaj, żeby jeszcze coś wpisać w podpis a propos homoseksualistów, bo dawno ich nie krytykowałeś ;)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 sie 2011, 20:23

oho jakiś ty przebiegły wykształcony inteligent! wyrazy podziwu !

Wszyscy się z nas śmieją, o matko, tylko śmieją? To nie trzeba nas wystrzelać jak to zrobił w Łodzi były członek PO Ryszard C.? Pozwalacie nam życ? Łaskawcy....
A co do Blidy, to PiS naprawdę zaszczuwał ludzi, tu skończyło to się dla nich jak najgorzej. Jak się poczujecie jak wasz szefu stanie przed Trybunałem?
Jak się poczujemy? Hmmm ostatnio brak u nas dobrych kabaretów, więc dobrej dawki humoru nigdy za wiele :wink:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 sie 2011, 20:51

czarny_samael - a polityką to się, oczywiście, nie interesujemy, nie?

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 05 sie 2011, 20:59

Boromir --->

Załamię Cię:

Studiuję politologię na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu :twisted:

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 sie 2011, 21:09

czarny_samael pisze:Studiuję politologię na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu :twisted:
:shock: Na którym roku?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”