Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: KajoFC » 06 sie 2011, 20:00

Kocham sposób w jaki "wzmacniamy" nasz skład.
Essien kontuzjowany a my ściągamy jakiegoś młodziaka z Barcelony, który ma syndrom Cesca czyli Lessie come home. Mikel w dodatku złapał jakąś kontuzję coś z kostką koleś który z nim rozmawiał napisał na twitterze, że nie wygląda to zbyt dobrze i skan zrobią jutro w Londynie. Zhirkov odszedł :/ strona klubu nawet nie pofatygowała się (jeszcze) wstawić news'a o tym. Szkoda go chciałem żeby został z nami jeszcze i dostał odpowiednią ilość szans pod wodzą AVB, ale no cóż live goes on.
Chyba jedyne pocieszenie to słowa Lukaku :)
Obrazek

Tylko jedno pytanko... czemu dopiero teraz ? To nie była żadna tajemnica, że chce do nas dołączyć a my, że chcemy go pozyskać. Nawet prezes Anderlechtu mówił, że Lukaku prawdopodobnie dołączy do nas. Czemu nie kupiliśmy go wcześniej, żeby miał czas na zaaklimatyzowanie się w drużynie i przywyknięcie do nowego stylu gry... coś mi się zdaję, że lubimy marnować czas podczas tego okienka transferowego.

Co do meczu to jestem zadowolony z naszej gry i Daniela :) coraz bardziej pokazuję swój talent. Może wkońcu znaleźliśmy zawodnika na prawą stronę :) Torres też się z dobrej strony pokazał w tym meczu.

Wróć do „Anglia”