Re: Borussia Dortmund (zbiorczy)

Awatar użytkownika
The Legend
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: Borussia Dortmund (zbiorczy)

Post autor: The Legend » 08 sie 2011, 11:03

Nie spodziewałem się tak dobrego meczu w wykonaniu BVB. Myślałem ,że bez Sahina będzie to inny klub. Jednak Borussia zagrała tak jak przyzwyczaiła nas w tamtym sezonie i wygrała 3:1. Naprawdę bardzo dobry mecz w wykonaniu Piszczka oraz Lewandowskiego. Brakowało tylko bramki Lewego. Naprawdę bardzo szkoda, powinien wykorzystywac to ,że przez jakiś czas Barriosa nie będzie z powodu urazu i strzelac bramkę w każdym meczu. Mimo to piękna asysta, a to co Grosskreutz i Goetze wyprawiali na boisku to istny show. Co do nowych: Gundogan widac, że dopiero wprowadza się do drużyny, myślę, że w ciągu kilku najbliższych kolejek zaaklimatyzuje się w drużynie. A Lowe - nie mam do niego najmniejszych zastrzeżeń, ale mimo wszystko myślę, że obrona BVB byłaby pewniejsza w składzie ze Schmelzerem. Santana dobrze zastąpił Subotica jednak Schmelzer, Hummels, Subotic, Piszczek - ta czwórka to niemożliwy to zatrzymania mur Dortmundzki :D. Brawa za piękne otwarcie sezonu i życzę Borussii drugiego z rzędu tytułu :D.

Wróć do „Niemcy”