no to co ze malow00jtas pisze:moimi kumplami na tym forum sa wszystcy FANI BUNDESLIGI (niestety malo jest ich) BUNDESLIGA ist WUNDERBAR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 26 kwie 2005, 19:09
no to co ze malow00jtas pisze:moimi kumplami na tym forum sa wszystcy FANI BUNDESLIGI (niestety malo jest ich) BUNDESLIGA ist WUNDERBAR
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 19:09
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 26 kwie 2005, 19:11
czy malo to nie sadze zobacz w temacie fani bundesligi wpisujcie sie ile uzytkownikow sie wpisalo wkoncu to jedna z najlepszych lg swiata a na dodoatek od zawsze gra tam sporo polakow i niemcow z polskimi korzeniamiw00jtas pisze:moimi kumplami na tym forum sa wszystcy FANI BUNDESLIGI (niestety malo jest ich) BUNDESLIGA ist WUNDERBAR
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 26 kwie 2005, 19:17
Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 26 kwie 2005, 19:19
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 kwie 2005, 19:19
smitu - skad Ty mozesz wiedziec ile ja mam latsmitu pisze:no i prosze nie tylko ja to widze![]()
![]()
cloner - w zbyt mlodym wieku zaczels chyba kube wojewodzkiego ogladac
![]()
nie poprawiaj mnie tak w ogole a jak chcesz porozmawiac jak nalerzy wpadnij na moje forum wtedy ci powiem co o tobie mysle jak nalerzy
ps. nie uzylem linka wiec nie ma reklamy![]()
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 26 kwie 2005, 19:21
dac ci placka synku,dla takich jak ty powinni robic calkiem inne oprogramowanie do kompow z mozliwoscia spradzania napsianego przez ciebie tekstu i dopiero po tym puszczanego w obieg.Chyba napisze do wujka BillaNowaczek pisze:dobra przestańcie kłótnie : Cloner jest fajny a Smity nie i koniec .
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 26 kwie 2005, 19:23
ok moze jest nas mniej ale za to jacy kibicew00jtas pisze:mathiasek12 porownaj ile osob wypowiada sie w dziale Włochy Hiszpania Anglia a popatrz na Niemcy... wpisuja sie w jednym temacie fani bundesligi a winnych tematach to bardzo malo
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 kwie 2005, 19:24
Zgadzam sie, jest Was duzo mniej i dużomathiasek12 pisze:ok moze jest nas mniej ale za to jacy kibicew00jtas pisze:mathiasek12 porownaj ile osob wypowiada sie w dziale Włochy Hiszpania Anglia a popatrz na Niemcy... wpisuja sie w jednym temacie fani bundesligi a winnych tematach to bardzo malo
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 26 kwie 2005, 19:26
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 26 kwie 2005, 19:33
Zeby nie było, moją ulubioną ligą jest: BUNDESLIGA i zadna inna sie nie liczy !w00jtas pisze:i jeszcze jedno mathiasek12 zauwaz ze wiekszosc wypowiedzi w temacie fani bundesligi sa natepujace "ja lubie bardzo bundeslige ale bardziej lubie lige angileska wloska i hiszpanska" prawdziwy przyklad prawdziwego fana bundesligi to "rebuzz" za co bardzo go lubie i szanuje
RoRo piszemy mniej bo prawdziwych fanow bundesligi jest bardzo malo szkodai zadziej sa odp na nasze spotrzezenia mysli pytania itd.
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 26 kwie 2005, 19:35
no a dokladnie bayeru leverkusen ale wogole lubie cala bundesliga jako ligekama_reda pisze:Zeby nie było, moją ulubioną ligą jest: BUNDESLIGA i zadna inna sie nie liczy !w00jtas pisze:i jeszcze jedno mathiasek12 zauwaz ze wiekszosc wypowiedzi w temacie fani bundesligi sa natepujace "ja lubie bardzo bundeslige ale bardziej lubie lige angileska wloska i hiszpanska" prawdziwy przyklad prawdziwego fana bundesligi to "rebuzz" za co bardzo go lubie i szanuje
RoRo piszemy mniej bo prawdziwych fanow bundesligi jest bardzo malo szkodai zadziej sa odp na nasze spotrzezenia mysli pytania itd.
P.S.
Mathiasek ty jestes kibicem Bundesligi ?
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 26 kwie 2005, 19:37
ale ta liga jest u Ciebie na piewrszym miejscu!? czy jest podrzedna...no a dokladnie bayeru leverkusen ale wogole lubie cala bundesliga jako lige
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 26 kwie 2005, 19:39
nie no na pierwszym a zreszta jaka pierwsza sie nia zainteresowalem niz innymiw00jtas pisze:ale ta liga jest u Ciebie na piewrszym miejscu!? czy jest podrzedna...no a dokladnie bayeru leverkusen ale wogole lubie cala bundesliga jako lige
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 26 kwie 2005, 19:42
Mazurek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio