Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 sie 2011, 3:05
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 08 sie 2011, 18:42
mzatlanta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 09 sie 2011, 14:40
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 sie 2011, 15:07
Ale czemu kosztem Salvio do cholery ?! Taktyka Manzano opiera sie na skrzydlach,a teraz w klubie zostanie tylko dwoch skrzydlowych...League pisze:http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... co-madrid-
Tego się nie spodziewałem. Ciekawy ruch. 25 mln plus Eduardo Salvio. Drogo ale Porto nigdy tanio nie sprzedawało.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 09 sie 2011, 16:43
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 sie 2011, 20:10
Ja bym jednak wolal Arde. Jest mlodszy i wcale nie gorszy od Diego. Zreszta od dawna mi sie ten Turek marzy na VC.P.S Pojawiło się ponowne zainteresowanie Ardą Turan'em, choć to chyba ma na celu wymóc na Diego zmniejszenie uposażenia.
Jeden z moich ulubionych zawodnikow Atleti w ostatnich latach,ale coz,sentymenty trzeba odlozyc na bok. Raul przychodzil na Calderon jako wielki talent i od tego czasu nie zrobil nawet pol kroku w przod... Niech wraca do Osy sie odbudowac,bo jego dalszy pobyt w Madrycie mija sie z celem.Lepsze wieści to bliskie powrót Raula Garcii do Osasuny.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 09 sie 2011, 20:48
Podobno pewny transfer Ardy do Atletico, chyba tureckie media to podają czy jakoś tak. Jeżeli to prawda to znakomity transfer, Turan ma potencjał na grę w najlepszych drużynach,z tym, że miałem wrażenie, że w Turcji nie mógł się do końca rozwinąć. Zobaczymy, na pewno najlepszy zawodnik jakiego Atletico mogło sprowadzić na tą pozycję. Jeżeli udałoby się pozyskać Falcao i Griezmanna - wariant chyba idealny.Dr.Football1 pisze:Ja bym jednak wolal Arde. Jest mlodszy i wcale nie gorszy od Diego. Zreszta od dawna mi sie ten Turek marzy na VC.
Realista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 sie 2011, 22:00
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 09 sie 2011, 23:14
Też się jaramDr.Football1 pisze:To jeszcze nic pewnego,ale ja sie jaramArda to znakomity technik i drybler ze swietnym przegladem pola. Taka znacznie lepsza wersja Jurado za ktorym wszyscy na Calderon tesknili.
Ciekawe gdzie widzialby go ManzanoSkrzydlo ? A moze jest alternatywa dla Diego na rozegranie ? Turek to wszechstronny pilkarz,mysle,ze poradzilby sobie na wiekszosci ofensywnych pozycji.
Realista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 sie 2011, 23:20
Pewnie,ze ReyesaGriezmann, Turan, Reyes - wszyscy lewonożni. Kogo byś ustawił na prawym skrzydle? Reyes?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 09 sie 2011, 23:22
Pamiętaj Doktorze, tylko na transfermarkt, oni nie raz różne wkręty robiliDr.Football1 pisze:Na transfermarkt Arda juz w AtletiGriezmann, Turan, Reyes - wszyscy lewonożni. Kogo byś ustawił na prawym skrzydle? Reyes?http://www.transfermarkt.de/de/arda-tur ... 21369.html
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 sie 2011, 23:24
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 sie 2011, 23:33
Zdania sa podzielone. Bardzo mozliwe,ze Arda bedzie gral na lewej stronie co pozwoli Reyesowi przejsc na prawe skrzydlo,czyli tam gdzie czuje sie najlepiej. Chociaz rownie dobrze Turek poradzilby sobie na ofensywnym pomocniku za plecami napastnikaW ogóle to na jaką pozycję go sprowadzacie ? Bo jeśli przyjdzie Diego jeszcze to zapewne na skrzydło. W takim wypadku by mnie mimo wszystko nie dziwiło, że zarząd stara się grać kartą Salvio.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 10 sie 2011, 1:11
mzatlanta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 10 sie 2011, 1:25
Falcao? Jeżeli Silvio nie odejdzie, to nie wiem po co Diego? Wówczas bardziej potrzebny będzie nowy napastnik, nie ofensywny pomocnik, skrzydłowy. Ewentualnie Atletico postara się o Griezmanna, o którego ponoć mocno zabiega.Dr.Football1 pisze:Oficjalne infohttp://www.clubatleticodemadrid.com/Web ... 7&previo=1
Ale sie ciesze. Ten gosc to prawdziwy crack. Genialny transfer. W koncuuuu !!!
Zdania sa podzielone. Bardzo mozliwe,ze Arda bedzie gral na lewej stronie co pozwoli Reyesowi przejsc na prawe skrzydlo,czyli tam gdzie czuje sie najlepiej. Chociaz rownie dobrze Turek poradzilby sobie na ofensywnym pomocniku za plecami napastnikaW ogóle to na jaką pozycję go sprowadzacie ? Bo jeśli przyjdzie Diego jeszcze to zapewne na skrzydło. W takim wypadku by mnie mimo wszystko nie dziwiło, że zarząd stara się grać kartą Salvio.Wtedy Salvio nie stracilby miejsca w skladzie... Bedzie tak:
--------- Forlan ---------
Arda --- Diego --- Reyes
albo tak:
----------- Forlan ------------
Reyes ---- Arda ----- Salvio
Ja bym w to jeszcze wplatal Osvaldo,ale jak na razie jego transfer wydaje sie byc malo prawdopodobny. Szkoda.
Realista
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio