Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich77 » 08 sie 2011, 13:25
Mich77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 sie 2011, 16:21
Szczerze mówiąc nie widziałem podobnych tekstów. Mówi się tylko, że to tradycyjne w Manchesterze United - odchodzi gwiazda, wielu zastanawia się co dalej, a Fergie znikąd wyciąga zawodnika, który wygląda na gotowego do gry na najwyższym poziomie.KajoFC pisze:Niektórzy na zagranicznych forach dali upust fantazji i po wczorajszym występie poszły teksty typu "The New Scholes"
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 sie 2011, 1:28
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2011, 11:03
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 09 sie 2011, 11:04
ma ktoś namiar na linki do całego meczu ?:)
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 sie 2011, 11:01
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 sie 2011, 11:14
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 sie 2011, 11:17
że tak się zapytam. KTO?kreatorów jak dla mnie mamy multum w przodzie
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 10 sie 2011, 11:23
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 sie 2011, 11:24
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 sie 2011, 11:27
Nani, Young, Giggs,Valencia, Rooney, Berbatov, Welbeck. Już dawno mówiłem, że jestem zwolennikiem gry z dwoma środkowymi CMami, którzy raczej są ustawieni głębiej i mają za zadanie wywalczyć piłkę i zbytnio nie kombinować. Oglądnij występ Cleverley'a vs City to będziesz wiedział o co mi chodzi.(L)oczkerson pisze:że tak się zapytam. KTO?kreatorów jak dla mnie mamy multum w przodzie
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 10 sie 2011, 11:28
Czepiasz się.Akurat Macheda pewnie zostanie wypożyczony a wiążę z nim duze nadzieje bo to kapitalny zawodnik ale nie moja sprawa że go wielu skreśliło bo loanie w Sampdorii.No jakby zabrakło miejsca dla Owena czy Machedy, to faktycznie nieciekawie by było.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 sie 2011, 11:33
A ja Sneijdera widzę tylko w kontekście 4-4-2. SAF od tego ustawienia nie odejdzie, bo nie będzie chciał rozbijać duetu Roo-Hernandez, a wszyscy w Man Utd mówią, że pasuje idealnie do ich potrzeb.Loczek Wes jak przyjdzie to zajmie miejsce Roo w 4411 wtedy Wayne powędruje na wysuniętego, dzięki temu zabraknie miejsca dla Hernandeza, Berby, Wellbecka, Owena czy Machedy
To nie są kreatorzy, a piłkarze kreatywni. Kreatorem jest Xavi, Pirlo, Fabregas, takim piłkarzem był Scholes. Skrzydłowi nie zdominują gry w środku pola (chyba, że schodzą do środka jak Nedved) czy zmienią tempa ataku. Rooney, czy Berba nie uruchomią ataku długą piłką czy wyprowadzą ją z głębi.Nani, Young, Valencia, Rooney, Berbatov, Welbeck
Oglądałem i Clev bardzo mi się podobał. Umie szybko wymieniać podania i potrafi być pod grą. Jeśli nikogo nie kupicie to warto na chyba warto na niego stawiać. W szczególności, że to ograniczy ilość występów Andersona, którego nie trawię.Oglądnij występ Cleverley'a vs City to będziesz wiedział o co mi chodzi.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 sie 2011, 11:40
od tego są przecież środkowi pomocnicy. Carrick, Anderson, Fletcher (ciagle choruje ?) może to kogoś zaskoczy, ale oni potrafią przerzucić piłkę na skrzydło, czy dograc do napastnika. Odbierają piłkę w środku i podają dalej, a za strzelanie biorą się skrzydłowi i napastnicy.(L)oczkerson pisze: Skrzydłowi nie zdominują gry w środku pola (chyba, że schodzą do środka jak Nedved) czy zmienią tempa ataku. Rooney, czy Berba nie uruchomią ataku długą piłką czy wyprowadzą ją z głębi.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 sie 2011, 11:50
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio