Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 sie 2011, 13:10
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 sie 2011, 13:16
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 sie 2011, 13:23
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 11 sie 2011, 13:28
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 11 sie 2011, 13:32
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2011, 13:33
Przecież w tym temacie to normalneZatanawiajace, ze pelno tu teraz kibcow gorszej strony Mediolanu.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kotor27 » 11 sie 2011, 14:52
Za Eto'o mają dostać 30 mln euroczarny_samael pisze:Ciekawe za ile sprzeda tego Lavezziego, bo za Eto'o Inter ma dostać 28 mln euro...
kotor27
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 11 sie 2011, 14:57
Zastanawiam się skąd się bierze tak wielka miłość żywiona względem MM ? Krótka pamięć czy też dobrze obrobiona gała przez tego Pana ?Moratti odchodzi, odchodze i ja z Interu.
Nie wiem dokładnie, ale karta Muntariego powinna wystarczyćCiekawe za ile sprzeda tego Lavezziego
Nie wiedziałem, że OHP wysyła chłopaków do turynu.Babel kiedyś zaorał Delle Alpi i ma teraz wyrzuty sumienia.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 sie 2011, 15:00
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 11 sie 2011, 15:21
Zakładając, że Sneijdera też sprzedażą to pierwsza 10 jest w naszym zasięguStrasznie ciekaw jestem jak w przyszlym sezonie spisze sie Wasza mlodziez.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 sie 2011, 15:30
Ze swojej strony dodam, że okolicznościowa koszulka z nazwiskiem właściciela, która udało mi się nabyć parę lat temu jest przygotowana do spalenia.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sie 2011, 15:31
mógłbyś nagrać cała akcję i wrzucić filmik na forumMarcinW pisze:Ze swojej strony dodam, że okolicznościowa koszulka z nazwiskiem właściciela, która udało mi się nabyć parę lat temu jest przygotowana do spalenia. Oczywiście wstrzymam się do końca mercato choć jej los już teraz wydaje się być przesądzony.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sie 2011, 15:48
Fajnie pokazał się Alvarez, ale on ma 23 lata... Kaka przychodząc do Milanu miał dwa lata mniej. Jestem pod dużym wrażeniem tego, co pokazał Argentyńczyk, ale mam duże wątpliwości, czy w tym wieku zrobi jakiś duży krok naprzód. Jakby to był super talent z Argentyny, to grałby w Europie od paru lat. W Argentynie też nie miał jakiś doskonałych statystyk.Strasznie ciekaw jestem jak w przyszlym sezonie spisze sie Wasza mlodziez. Bardzo licze na trio Coutinho - Castaignos - Ricky
Bez przesady.Zakładając, że Sneijdera też sprzedażą to pierwsza 10 jest w naszym zasięgu
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 11 sie 2011, 16:07
Poleciłbym przeczytać moją wcześniejszą twórczość, a wtedy zrozumiesz, że moje rozczarowanie nie bierze się stąd, że klub nie jest tak aktywny na rynku transferowym jak kiedyś, bowiem w nam współczesnych, nieżyczliwych warunkach niezbędne jest oszczędne a przede wszystkim racjonalne podejście (po częsci pierwsze wynika z drugiego). Klopot polega na tym, że wyprzedaż jaka ma miejsce (prawdopodobnie będzie miała) nie jest zaorientowana na przyszłe korzyści tylko zwrot nakładów swego czasu poczynionych. Poza tym nie mam zamiaru palić jakąś koszulkę tylko tą na której plecach znajduje się nazwisko Morattiego, więc można powiedzieć, że ten czyn będzie miał wymiar symboliczny.Spalić koszulkę bo Mercato się nie udało? Do licha z takimi kibicami, co mają powiedzieć kibice Leeds chociażby kilka lat wcześniej, też palili koszule?
Mam nadzieje, że masz racje, ale rozum podpowiada coś innego. Już nigdy nie będzie tak dobrych warunków, aby sprzedać najlepszych zawodników, wszak ci w następnym sezonie stracą znacznie na wartości, co z kolei będzie korelatem przeciętnych wyników (prawdopodobnie oraz między innymi).Nie wierzę w to, że Inter pozbędzie się dwóch liderów na raz, nawet sprowadzając Teveza w zamian.
Mógłbym spytać po co ?mógłbyś nagrać cała akcję i wrzucić filmik na forum
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 sie 2011, 16:40
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio