Przecież wiadomo, że to były tylko wskazówki.zapomniałem, że De Rossi ma 184 cm wzrostu, a nasz pan X ma być o centymetr niższy.
Wiadomo, kierowałem się tylko wyznacznikiem geograficznym. O ile kolor oczu czy wzrost uważam za dowcip Allegriego, bo odpowiadał jego aparycji sprzed kilkunastu lat, o tyle Raiola gdyby nie robił interesów, to byłby w tej chwili we Włoszech lub Hiszpanii, jak zwykle. Ktoś taki nie siedzi w Londynie po to, żeby sobie pooglądać zamieszki.Modrić odpada, choć bujne włosy ma...
Jovetić oczywiście byłby fajną opcją, ale znów - Raiola po coś musi w Londynie siedzieć. Szkoda tylko, że zabrakło już realnych celów w Londynie do ściągnięcia, którzy tak jak Fabregas naciskaliby na odejście już w tym okienku.
Ależ ja tam wyraziłem pewność. Pewność, że Modrić do nas nie przejdzie, bo gdyby miał odchodzić, to dostanie z miejsca atrakcyjniejszą finansowo i sportowo ofertę. Przyzwyczaiłem się jednak do tego, że jeśli w poście nie ma teorii zamachu albo mgły, to Kamil232 ją odrzuca z miejsca.Drogi Kamilu, jeśli już wpierdalasz się między wódkę a zakąskę, to poczytaj uważnie. Wilmore nigdzie nie wyraził pewności, tylko wyraził przypuszczenie.