Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Realista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Realista » 16 sie 2011, 16:07

tylerdurden pisze:Ramos od trzech lat stoi w miejscu, i obecnie (cos co było rok/dwa lata temu absolutnie nie do pomyślenia) jest o klase gorszym obronca od Marcelo. Varane nie zagrał w presezonie na tle ogorkow niczego wielkiego, solidna gra, nic wiecej, z tym wyprowadzaniem pilki tez jakos specjalnie nie zaistnial, ale chlopak wchodzi do zespolu, przyszedl zeby sie poki co uczyc, wiec ma czas.
Jak dla mnie Ramos miał ubiegły sezon lepszy niż ten chociażby z okresu Pellegriniego, Ramos oczywiscie nadal nie gra na poziomie, jaki od niego wymagano gdy przechodził do nas za grubą kasę, ale przynajmniej ja widzę poprawę w grze w destrukcji Ramosa, jego ułożenie jeżeli chodzi o taktykę. Ramos już nie popełnia prostych błędów jak na obrońcę tej klasy - ot co za różnica. No i chyba Mourinho w jakimś stopniu zapanował nad jego charakterem, tak mi się wydaje.
Professor Chaos pisze:Dokładnie tak samo można napisać w drugą stronę. Raz ktoś się uczepił Sergio i teraz każdy faul na Barcelonie to aktorstwo. Z tego co zauważyłem to tylko w internecie są takie bzdury, bo normalni ludzie (np. w pubach) nie mają z tym problemu.
Każdy zapracował na swoją opinię ;-) Busquets, Pedro, Alves to aktorzy, Pepe to brutal, Ronaldo to symulant - tak już jest.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2011, 16:10 przez Realista, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”