A to dowodzi... Czego?Van Persie za młodu grał na prawym skrzydle, kilka sezonów temu strzelił wiecej goli prawą niż lewą nogą. Pytanie za 100 punktów, van Persie jest prawo, czy lewo nożny ?
Bo Montolivo w Atalancie grał wysoko podwieszonego lewoskrzydłowego ze względu na to, że prawą nogą posługiwał się... No... Co najwyżej średnio.
To jest dokładnie ta sama sytuacja, co z Pirlo. Grając w Brescii "nowy Baggio" posługiwał się właściwie wyłącznie prawą nogą. Czy ktoś teraz o nim powie, że jest wyłącznie prawonożny? Albo lewonożny? Tylko żeby to zaobserwować, to trzeba znać karierę Pirlo sprzed finału w Atenach, a rozwój Montolivo sprzed debiutu w dorosłej kadrze.
Wiedziałem, że zapomnisz.Czy to nie jest tak Wilmore, że jesteś rozgoryczonym kibicem Milanu ?
Tak rozgoryczonym, że miesiąc temu pisałem, że Fabregasa w Mediolanie nie chcę?
Kaka też parę razy dla zmyłki uderzał lewą. I czego to dowodzi?Karne strzela się swoją lepszą nogą?
Przy dryblingu schodzi na lewą nogę, przy grze głęboko dogrywa lewą nogą, co dowodzi tego, z którą czuję się bardziej komfortowo. Z przodu faktem jest, że dogrywa częściej przeciwstawną nogą do skrzydła, z którego schodzi.
Jeszcze jakby się tu znaleźli ludzie znający się na grze Montolivo, to byłoby ok.
Bez odbioru. Nie będę kopał się z końmi.