Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
jaca911
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: jaca911 » 19 sie 2011, 12:31

Ljuboja znakomity mecz, przed wszystkim zaimponował mi tym, że te wszystkie jego zgrania z powietrza- czy nogą czy głową były celne! Posyłał piłkę tam gdzie chciał, nie uciekała mu, tylko zawsze trafiała do adresata. Przy bramce zrobił coś niesamowitego, nie myślałem, że ma aż takie umiejętności. Wawrzyniak wczoraj zagrał w moim odczuciu dobry mecz, też często się włączał i w obronie grał nieźle ale gole niestety jego, szczególnie druga bramka, bo pierwszą to na spółkę z Komorowskim "strzelili".

To,że w rewanżu nie będzie Manu to chyba wzmocnienie, bo wczoraj owszem był aktywny, ale te jego wrzutki to była jakaś tragedia, wszystkie niskie i na głowy rywali. Nieobecność Rado z kolei to wielka strata, ale na szczęście wraca Vrdoljak, "chciałem" ustawić go w obronie zamiast Komora, ale w tej sytuacji, to Vrodoljak do środka pola, a mam nadzieję Dickson na stopera.

Co do Śląska, to dostali dobrą lekcję futbolu, ale tak to jest jak się wystawia Pietrasiaka i Wasiluka w pełnym składzie- wiem, że brak Fojuta ale jednak, to co Pietrasiak zrobił przy trzeciej bramce to kryminał...Rapid miał też szczęście, którego Śląskowi zabrakło- pierwsza bramka: rykoszet i stadiony świata, trzecia bramka: bilard. Cóż, taki jest futbol :) Itak w tym roku nasze zespoły dużo osiągnęły yyy dużo jak na nas, bo w zeszłym roku mieliśmy w 4 rundach oby rozgrywek 1 zespół, a teraz 3 więc jest progres. :)

Wróć do „Puchary Europejskie”