Nie zrobił, sam Michał w ponoć w wywiadzie mówił że Smuda nie lubi tych co mają coś do powiedzenia. Widać jego brat też dużo mówi.ddemon pisze:Tyle tylko że to powiedział Marcin a Smuda zrobił kozła ofiarnego z Michała
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 19 sie 2011, 15:54
Nie zrobił, sam Michał w ponoć w wywiadzie mówił że Smuda nie lubi tych co mają coś do powiedzenia. Widać jego brat też dużo mówi.ddemon pisze:Tyle tylko że to powiedział Marcin a Smuda zrobił kozła ofiarnego z Michała
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaca911 » 19 sie 2011, 16:03
Spokojnie, nie napisałem przecież, że Ty to napisałeśemdżej pisze:Napisałem "wiecznie kontuzjowany", a nie aktualnie.jaca911 pisze: Co do Dicksona to jest zdrowy i wczoraj był na ławie
jaca911
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 19 sie 2011, 16:08
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 19 sie 2011, 16:25
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 19 sie 2011, 16:42
He? Napisałem wyżej że nie ma wielkiej różnicy. Drugiego też dobrze że nie powołuje któregokolwiek masz na myśli bo teraz to faktycznie nie wiem.ddemon pisze:Zostałeś przy swoim gdy ja i Kamil ci napisaliśmy że pomyliłeś osobyPogratulować
![]()
Ciesze się że jeden nie ma nic wspólnego teraz z reprezentacją jako szkoleniowiec a drugi jako gracz. Zatem niech sobie i kibicują komu chcą.ddemon pisze:Powiem tak popadamy wskrajność jak zawsze Jacek "He He He" Gmoch powiedział że również kibicuje APOEL-owi to normalne? Jasne bo jego już nikt nie bierze pod uwagę,osoba starsza niech gada głupoty ale jak już Marcin Żewłakow się wypowiedział że kibicuje swojemu dawnemu klubowi to już normalne nie jest
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PoGGromca » 19 sie 2011, 17:24
PoGGromca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smarki Smark » 19 sie 2011, 17:34
Śląsk to musiałby dokonać cudu żeby awansować, o czym świadczą ich statystyki, gdyż aby awansować muszą strzelić przynajmniej 3 gole czyli tyle ile zdobyli w dotychczasowych 5 meczach a nie sądzę żeby udało im się trafić 3 razy po stałych fragmentach. Zresztą sam Lenczyk przyznał że jadą tam się "godnie pożegnać z pucharami" więc raczej spodziewam się nudnego meczu w którym Rapid wygra 1:0.PoGGromca pisze:Dobra, Polacy muszą ustać na głowie, w meczach rewanżowych, wszystkie 3!!!
Smarki Smark

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 19 sie 2011, 18:45
Puzon93
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 sie 2011, 22:27
Na pozycji Serba zagra prawdopodobnie Michał Żyro.Smarki Smark pisze: Bardziej jestem ciekaw kogo w miejsce Radovica wystawi Skorża
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PoGGromca » 19 sie 2011, 22:29
PoGGromca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smarki Smark » 19 sie 2011, 22:33
Manu nie zagra w rewanżuPoGGromca pisze: ja bym chciał by zagrał MANU dosyć offensywnie.
Smarki Smark
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PoGGromca » 19 sie 2011, 22:46
PoGGromca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smarki Smark » 21 sie 2011, 19:58
Smarki Smark
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Spin » 23 sie 2011, 13:49
Spin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matt. » 23 sie 2011, 14:15

Matt.
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin